Gulf lights foto

Gradnja 0 Comments
Gulf lights foto

LCD "Požari zaliva"

CJSC "BFA-Development" napoveduje akcijo "Minus 200". Šele v aprilu ob nakupu 2-sobnega stanovanja v stavbi v izgradnji 15 stanovanjskega kompleksa "Ogni zaliv" je na voljo popust v višini 200 tisoč rubljev. Rok za vstop v stavbo je IV četrtletje 2020. Vsi apartmaji so najeti s popolno kakovostno obdelavo. Na aveniji Leninsky, 500 metrov od Finskega zaliva, gradimo 21-nadstropno stavbo s 651 stanovanjemi s podzemnim parkiriščem in vgrajenim komercialnim prostorom.

Gulf lights foto

Zalivske luči Slike

Kako vestno gradbeno podjetje BFA-Development, ki vas zanima in ali ustreza v določenem časovnem okviru, vam omogoča, da določite fotografije z gradbišča Zalivskih luči. Praksa zagotavljanja vizualnih dokazov o rezultatih svojih dejavnosti je razširjena med razvijalci v Sankt Peterburgu, ki se ne želijo zdeti neutemeljeni pri pripravi rednih poročil o napredku gradnje. Fotografije Gulf Lights od razvijalca BFA-Development kažejo preglednost gradbenega podjetja glede na vlagatelje in potencialne nepremičninske kupce.

Gulf lights foto

Hipotekarni programi za stanovanjski kompleks "Lights of the Bay"

Microdistrict "Ogni Gulf" se nahaja v okrožju Krasnoselsky v Sankt Peterburgu, severozahodno od križišča ul. Valor in st. Maršal Zakharov. Ozemlje se nahaja med nadaljevanje Leninskega prospekta, Heroes Avenue, Duderhofovega kanala in Finskega zaliva. Stran je na obeh straneh omejena z vodnimi površinami – Finskim zalivom in Duderhofovim kanalom.

Gulf lights foto

Lastnosti hiše

Do 31. maja 2017 MAY’S APARTMAN je dokončan trosoban stan s potpunom završnom površinom površine 75,75 m² u zakupljenoj zgradi 11 stambenog kompleksa "Ogni Gulf" za 6.850.000 rubalja. ob sklenitvi pogodbe PDKP do 31.05.2018

Gulf lights foto

Stanovanjski kompleks "Požari zaliva" iz BFA-Development

Gradnja stanovanjskega kompleksa "Ogni zaliv" se ukvarja z družbo "BFA-Development". Nastanitev tukaj odlično združuje različne prednosti primestnih in mestnih nepremičnin. Kompleks se nahaja na bregovih kanala Duderhof, v Finskem zalivu, na presečišču avenije Geroyev in avenije Leninsky. Oddaljenost do