Granit tlakovanje

Polaganje 0 Comments
Granit tlakovanje

Tlakovanje granitnih tlakovcev in platform

Kljub velikemu številu materialov, ki se uporabljajo za pločnik, je tlakovanje s kamnitimi granitnimi kamni ena izmed najboljših možnosti, ki združuje moč, lepoto, različne teksture in široke možnosti različnih načinov polaganja. Pri načrtovanju krajinske zasnove se upoštevajo funkcionalne lastnosti uporabe poti in razlogov, barvni načrt območja in intenzivnost pričakovanih obremenitev. Značilnosti pokrajine in funkcionalni namen poti narekujejo metode njihovega tlaka z granitnimi tlakovci:

Granit tlakovanje

Tlakovci – cene in primeri opravljenega dela

Naše podjetje Service Stone že vrsto let aktivno sodeluje pri izboljšanju zasebnih kmetijskih gospodarstev, parkov, krajev množičnih obiskov ljudi, poduradov in podobno. Praksa je bila pridobljena, ustvarjeni so bili dobri pogoji za delo naših strokovnjakov, ki so v celoti opremljeni s sredstvi majhne mehanizacije.

Granit tlakovanje

Tlakovanje z granitnimi tlakovci in ploščicami

Tlakovanje z granitom je proces pokrivanja katerekoli vodoravne površine (ceste, kvadrat, nasip) z naravnim kamnom. Tlakovane plošče so najpogosteje izdelane iz granita, ker je danes težko najti bolj trpežne, odporne na udarce in odporne materiale.

Granit tlakovanje

Polaganje ploščic za tlakovanje granita

Lahko ste prepričani o trajnosti gradiva z obiskom Evrope, kjer pločnik na trgih starodavnih mest stoji več sto let in se ne obrabi. Prav tako lahko bodite pozorni na obrabo stopnic in pokritost ploščadi na postajah moskovske podzemne železnice – kljub velikemu potniškem prometu, ki poteka vsak dan na granitnem oblogu, je odsoten. To je eden od razlogov, zakaj se granit uporablja pri dekoriranju postaj podzemne železnice.

Granit tlakovanje

vodja prodaje (Katalog)

Kategorija občutljivih kamnin mora vključevati marmor. Mramor dekoracijo je dokaj povezana z večino ljudi z razkošje in visoke cene. To je navadno draga, klasična notranjost. Vendar pa najnovejši trendi v notranjosti precej prepričljivo zavračajo skupni stereotip razmišljanja: marmor vedno bolj prikazuje nove lastnosti in postane del moderne, modne notranjosti.