Gradnja ograj vladivostok

Gradnja 0 Comments
Gradnja ograj vladivostok

Opečne ograje in ograje

Izdelali so ograjo iz valovite. Vprašanje s spletno stranjo sem se bojim, da bi se ograja nagnila. Vitaly in Nikolai sta svetovala, da naredita stebre s šivi in ​​butovany. Hotel se je cementirati, vendar je poslušal. Rezultat je bil še cenejši pri 6000 in bolj zanesljiv.

Fencijske sekcijske ograje

Varnost predmeta je sestavljena iz več komponent. Eden od najpomembnejših – ograja okoli oboda ograje.
Naročite pregradne ograje Feni v podjetju Security Technology. Brezplačna posvetovanja po telefonu (423) 222-20-20!

Gradnja ograj vladivostok

Potrebujete nasvet o gradnji ograj valovite plošče

Sekcijska ograja SUMMIT-FENCE transparentna:
Izdelani so iz jekla, varjeni drug na drugega palice s premerom od 2 do 8 mm, ki ustvarjajo elemente dolžine 1500-3000 m in višine od 600 do 2000 mm in več. Palica je ukrivljena na poseben način, s čimer ustvarja element prostorske togosti, krepi ograjo, ko je izpostavljena upogibanju in strižnim obremenitvam. Vsi modeli prečne ograje so pocinkani in imajo PVC premaz. Ta tehnologija se imenuje "duplex protection". Naša ograja ni treba naslikati ali kako drugače zaščititi. Dolgoročno jamčimo za PVC plastično prevleko (PVC) od 10 let. Zaradi vsestranskosti, enostavnosti vgradnje mrežnega ograja SUMMIT-FENCE, dostopne cene, trajnosti kovinskih konstrukcij, njihove učinkovitosti in izkušenj, panelne ograje so praktična izbira večine industrijskih in skladiščnih podjetij, kmetij in vrtov šol, vrtcev, stanovanjskih zgradb, poslovne stavbe. Delamo s posameznimi. projektov

Gradnja ograj v Vladivostoku

Praviloma je gradnja ograj vključena v seznam storitev strokovnjakov, ki zagotavljajo kompleks gradbenih in servisnih del. Toda nekateri izvajalci se specializirajo izključno v tej storitvi, svojim strankam nudijo profesionalno namestitev in popravilo ograj različnih oblik.

Obratne objave

Izdelava in montaža ograje in ograje. Izdelujemo kovinske ograje iz mrežnega očesa, profesionalne folije, prozorne polikarbonate s kovinskimi in opečnimi stebri. Dostava do objekta in namestitev.