Gradnja krimskih mostov video

Gradnja 0 Comments
Gradnja krimskih mostov video

Gradnja krimskega mostu

Gradnja krimskega mostu je presegla še enoletni mejnik. Februarja 2016 so se prvi piloti začeli potapljati. Dve leti pozneje – do februarja 2018 – so bile zgrajene glavne konstrukcije cestnega dela mostu: tovornjaki so bili naloženi, nosilci so bili nameščeni, razporejene so bile strukture. Do decembra – načrtuje se, da bo objekt naročen – gradbeniki morajo dokončati asfaltiranje ceste in opremiti cesto. Več kot polovica dela je bilo opravljenih na ključnih elementih železniškega dela zgradbe. Zbirke se pošiljajo za 95%, več kot 190 od 307 stebrov se oblikuje, več kot 40 tisoč 160 tisoč ton jeklenih konstrukcij je bilo sestavljenih. V tekočem letu delitve mostov aktivno razvijajo morske odseke gradnje železnice: eden od njih že prehaja skozi vodno območje.

Gradnja krimskih mostov video

Artefakti iz gradbišča Krimskega mostu na video

Mrežna izdaja RIA Novosti je 8. aprila 2014 v Zvezni službi za nadzor na področju telekomunikacij, informacijskih tehnologij in množičnih komunikacij (Roskomnadzor) registrirana. Potrdilo o registraciji Številka številka FS77-57640.

Gradnja krimskih mostov video

Potniki so hvalili zadnjo fazo gradnje krimskega mostu: fotografije in video

Na internetu se je pojavil še en videoposnetek, ki ustvarja proces izgradnje mostu čez Kerčevo ožino. Kot je znano, gre za tehnično konstrukcijo, ki jo nameravajo uporabiti med gradnjo glavnega mostu. Zlasti – za dobavo gradbenega materiala.

Ukrajina je izračunala izgube iz krimskega mostu

Po mnenju ministra za infrastrukturo Ukrajine Volodymyr Omelyan, država je bila manj kot desetine milijonov hryvnias v svoj proračun že v procesu izgradnje krimsko mostu. Sporočeno je RIA Novosti. Ukrajinski minister je tudi izrazil nezadovoljstvo z dejstvom, da se Rusija ni strinjala s Kijevom o gradnji mostu čez Kerčevo ožino in začetek prometa na njej, načrtovano za začetek turistične sezone v Krim.

Gradnja krimskih mostov video

Registracija

Danes, 27. februarja, namestnica ministra za izobraževanje in znanost Ruske federacije Valentina Pereverzeva je poročala, da je Krim spadal med prvih pet ruskih regij glede pomanjkanja mest v vrtcih.