Gradnja hiše in 4 kopalnice

Gradnja 0 Comments
Gradnja hiše in 4 kopalnice

Gradnja kopalnice "na ključ"

Podjetje "Ro-Stroy" vam je pripravljeno ponuditi gradnjo kopeli različnih konfiguracij in kubičnih kapacitet. Imamo številne lastne standardne projekte in pripravljeni smo tudi za izdelavo posameznih naročil.

Gradnja hiše in 4 kopalnice

Prednosti kopeli iz prečrpovalnega traku

Podjetje RIFT je pripravljeno razviti za vas projekte kopaliških hiš, ki ponujajo najboljše arhitekturne rešitve. To bodo takšni načrti in risbe, ki vam bodo omogočile, da ustvarite resnično udoben objekt, pri čemer upoštevate vse želje, ki jih izrazi stranka. Vse kopalne hiše na ključnem nivoju bodo naročene strogo na datume, ki jih določi pogodba, ali pa celo z rahlim predplačilom. Zagotovljen je sto odstotni nadzor nad vsako fazo naročila. Gradnja kopaliških hiš po ugodni ceni v Moskvi in ​​Moskvi. Uporabite najboljše materiale lastne proizvodnje. Naravni je okolju prijazen les – zaobljen log, planiran in profiliran bar. Gradivo je mogoče ogledati in osebno izbrati pred začetkom gradbenih del.

Gradnja hiše in 4 kopalnice

Dnevne kopeli

Veliko hvala vsem podjetjem! Jaz sem zgradil kopel za krčenje. Vse smo hitro naredili, kot je bilo dogovorjeno. In pogodba je bila sklenjena in ni bilo doplačil. In ko je nastal problem z fundacijo, so takoj našli izhod in rešitev, si ne morem niti predstavljati, kako bi to vprašanje rešil sam. Gradbeniki so odlični fantje, niso zavedli glave, poznajo svoje poslovanje. Sprva sem mislil, da se nanašam na "lokalne obrtnike", vendar sem izbral Stroy Mir, in kot so pokazale izkušnje, to je veliko boljše! Priporočam!

Gradnja hiše in 4 kopalnice

Gradnja lesenih hiš

Glede na izbrani material gradnja hiše vključuje različne nianse in pravila. Spremljamo izvajanje vseh standardov na vsaki stopnji gradnje! Naše podjetje izpolnjuje pogodbene obveznosti in daje garancijo za tri leta za vse vrste dela!

Gradnja hiše in 4 kopalnice

Najbolje prodajani

Ko uporabljate Internet Explorer 6, 7, 8, je možno nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo. Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.