Gradnja hiš na ključ v sankt peterburgu

Gradnja 0 Comments
Gradnja hiš na ključ v sankt peterburgu

Gradnja državnih hiš

Podjetje House on the Century je proizvajalec in razvijalec montažnih stanovanj za sezonsko in celoletno življenje v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji. Ponujamo vam gradnjo hiš na ključ v ključu, z uporabo visokokakovostnih materialov, ki lahko trajajo dlje časa. Uporabljene tehnologije se odlikujejo po njihovi učinkovitosti, zagotavljanju visoke hitrosti gradnje hiše in zmanjšanju končnih stroškov dela. V našem projektnem katalogu najdete večnadstropne hiše in hiše ekonomskega razreda.

Gradnja hiš na ključ v sankt peterburgu

Projekt 0217

Izjemno hvaležen brigadi graditeljev nove hiše. Vso delo je bilo opravljeno pravočasno in s kakovostjo, mi je všeč hiša. Fantje so delali popolnoma in z razumevanjem primera. Vsekakor vam bom priporočil vse moje prijatelje!

Gradnja hiš na ključ v sankt peterburgu

Gradnja državnih hiš in ključavnic na SPb in LO

Verjetno vsak od nas sanja o majhni ali veliki hiši, v kateri lahko ustvarite svoje lastno vzdušje udobja in organizirate vse glede na vaše želje po okusu in potrebe. Strokovna ekipa podjetja "FM Stroy" bo pripomogla k izvedbi vsakega posameznega projekta, zgraditi hišo, ki v celoti ustreza vašim idejam o harmoničnem prostoru.

Gradnja hiš na ključ v sankt peterburgu

Gradnja državnih hiš

Naši kupci najprej izberejo visoko kakovostno zasnovo in gradnjo svojih domov ter racionalen pristop pri izbiri tehnologij in materialov. Razumejo, da je uspeh v tem podjetju 80% odvisen od pravilnega, globokega in smiselnega projekta. Zgrajen v dolgih letih trdo delo, sistem dela, pozorno potopitev v naloge vsakega odjemalca omogoča naši strokovni ekipi izvajanje kompleksnih arhitekturnih projektov, gradnjo zanesljivih zgradb, razvijanje zaposlenih in nenehno izboljševanje v svojem najljubšem podjetju.

Hiša 320 m2 v sodobnem slogu z ravno streho

Gradnja hiše je vedno zelo pomemben in pomemben dogodek v življenju katere koli družine, zato hočem zanesljivega in strokovnega pomočnika, prijatelja in svetovalca, da bi bil v bližini. Gradbeno podjetje "Mera" je bilo ustanovljeno leta 1991 in ima več kot 27 let izkušenj na trgu za gradnjo hiš in hiš na ključ v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji.