Gradnja hiš kharkiv

Gradnja 0 Comments
Gradnja hiš kharkiv

Gradnja hiš Kharkiv

Vse, kar potrebujete od vas, je najti ljudi, ki ponujajo storitve načrtovanja in gradnje. Postanite enostavno! Dovolj bo, da odprete časopis in iščejo oglase "gradnja hiš Kharkov" ali "zgraditi hišo na ključ Kharkov". V polje za iskanje lahko vnesete tudi "zgradite harkovsko hišo" in dobite veliko ponudb. Skratka, ta tržna niša ne trpi zaradi pomanjkanja ponudb. Mnogi lastniki zemljišč seveda mikajo oglasi "graditi hišo v Harkovu – cena je najnižja". Vendar, kot kaže praksa, namesto graditve proračunske različice hiše oseba prejme veliko nenačrtovanih stroškov. V zvezi s tem je veliko težje najti ekipo strokovnjakov, katerih delo bo opravljeno na najvišji ravni in v točno določenem času, kot da bi naročili gradnjo hiše na ključ v mestu Kharkov.

Ponosni smo, da nam je 80% strank prišlo do nas na priporočila

Dve hiši so bili zgrajeni v težkih tleh (voda na globini 0,5 m od tal). Obdobje gradnje za eno hišo v Harkovu je 5 mesecev. Temelj je monolitna plošča z dvostransko vodotesnostjo. Stene – Parotherm. Obloga – keramična opeka. Izolacija – volna. Strešni kovinski strešnik. Proračun – 100.000 dolarjev

Gradnja hiš kharkiv

Najboljša izbira: prezračevane hiše

Aerated concrete je relativno poceni, vendar razen tega, boste prihranili na druge procese. Torej je mogoče z lahkoto lažno trakovo podlago zaradi dejstva, da je material skoraj 4-krat lažji v primerjavi z isto opeko (500 kg na m3 v primerjavi s 1800 kg na m3).

Gradbeništvo

Za tipičnega mestnega prebivalca, ki se je odločil, da se premakne iz majhnega stanovanja v prostorno lastno hišo, je gradnja kompleksna naloga, povezana z velikim številom težav in presenečenj, ki čakajo na vsakem koraku. In za strokovnjake iz podjetja "Bastion" – to je običajno delo, s katerim delajo najboljše!

Gradnja hiš kharkiv

Naši stiki

Prijatelji! Želeli bi vas opozoriti na dejstvo, da bomo ob upoštevanju naročila storitve »Domov gradnja« prejeli storitev »Razvoj projekta« kot darilo!
Za podrobnosti se obrnite na naše strokovnjake na podane kontaktne številke. Zagotavljamo kakovost storitev!