Gradnja garaže s kletjo

Gradnja 0 Comments
Gradnja garaže s kletjo

Garaža s kletjo: gradimo po vseh pravilih

Gradnja garaže s kletjo z lastnimi rokami je najpogostejša. To je posledica zgolj praktičnega pristopa. Zato bomo danes pogledali, kako zgraditi garažo s svojimi rokami s kletjo.
Konec koncev, tu je treba upoštevati vse, ne samo varnost avtomobila, ampak tudi sam stroj bo odvisen od pravilnosti montažnega dela. Pred začetkom dela si oglejte fotografije in videoposnetke ter pripravite načrt za izvedbo dela. Navodilo je opisano spodaj.
Pri gradnji garaže je mogoče predvideti prisotnost kleti v njej. Hkrati je bolje to storiti še pred začetkom gradbenih del, saj je v prihodnosti seveda mogoče, vendar zelo drago in zahteva veliko dela.
To velja tudi, če je v kleti hiše v garaži. Pravila bodo tukaj ena.

Gradnja garaže s kletjo

Značilnosti gradnje kleti v garaži

Optimalna globina jame, v kateri bo kletna oprema opremljena, je v razponu od 2 do 2,5 metra. Če ga želite kopati, boste potrebovali bager. S tem bo delo končano v enem dnevu. Seveda lahko prihranite denar in kopali jamo z lopato. V tem primeru, pod ugodnimi pogoji v obliki mehke zemlje, bo trajal vsaj en teden in izkopali zdravje za kopanje. Ko je jarnik pripravljen, je potrebno ročno poravnati stene z lopato in jo zaviti s filmom, da se prepreči tla v konkretno raztopino.

Gradnja garaže s kletjo

Hearth

O gradnji garaže s kletjo, kratko in jasno povejte. Dolgo časa ste čakali na ta trenutek in zdaj se je zgodilo! Vaše dvorišče je čisto nov, sijoč avtomobil. Ampak potem je vprašanje skladiščenja. Seveda je najbolje, da to poskrbite vnaprej.

Gradnja garaže s kletjo

Gradnja kleti v garaži sami

Za mnoge mestne prebivalce je klet v garaži edini kraj, kjer lahko hranite konzervirane hrane in druge zaloge za zimo. V skladu z gradbenimi kodami, varnostjo in glavnimi točkami navodil je klet v kratkem času zgrajena z lastnimi rokami.

Gradnja garaže s kletjo

Projektna garaža s kletjo: katera je boljša

Projekti garaž s kletjo so zelo zahtevni za lastnike avtomobilov. Omogočajo varčevanje območja dežele države, povečanje stopnje udobnega življenja, z ustvarjanjem dodatnih prostorov za več namenov.