Gradnja dvonadstropnih hiš

Gradnja 0 Comments

№4. Razumljiva verzija hiše 8×12 v sodobnem slogu. Skupna površina hiše brez druge svetlobe je 178 m2, nosilne stene iz opeke z učinkovito izolacijo, fasada iz opeke, garaža in kotlovnica. Normalna in zrcalna možnost.

od 2.772.000 rubljev
iz gaziranega betona

Projekti poceni dvonadstropne hiše

Vsi poceni projekti hiš v dveh nadstropjih so prilagojeni območju gradnje (tla in lokalne podnebne razmere). Če je potrebno, lahko pride do dodatnih sprememb v proračunskih projektih, predstavljenih na spletni strani poceni dvonadstropnih hiš in gospodarskih razredov (za doplačilo).

Ena ali dve nadstropni hiši

Katera hiša je boljša ena ali dvonadstropna? To je ena izmed najbolj priljubljenih in spornih vprašanj med zasebnimi razvijalci. Takoj opažamo, da so modeli obeh tipov hiš zanesljivi in ​​udobni za stalno bivanje. Glavni spor med privrženci enega ali drugega števila nadstropij zasebne hiše nastane pri razpravi o ekonomiki gradnje in vzdrževanja. Izbira v korist 1-nadstropne stavbe, da prihranite denar za gradnjo in nadaljnje operativne prihranke je napaka. Glej slike in izračune spodaj. Pri tej zadevi je lahko smiselna le izbira, ki temelji na preferencah okusa v smeri 1-nadstropne arhitekture. O okusih ne trdiš.

Gradnja dvonadstropnih hiš

Mnenja obiskovalcev: Koliko bo dvonadstropna opečna hiša stala 10x10m?

Ta projekt je lep, ne le zunaj, kjer elegantna terasa daje plemiške fasade hiše, ampak tudi racionalna uporaba bivalnega prostora prispeva k posebnosti tega projekta. V prvem nadstropju se nahaja ne samo prostorna dnevna soba s širokim stopniščem in kuhinja-jedilnica, ampak prostoren predprostor, predsobje, kopalnica in ločena kotlovnica, kar je zelo priročno. V drugem nadstropju je precej veliko prostora za spanje in počitek ter kopalnica, kar je zelo pomembno pri povečanih zahtevah za objekte.

Gradnja dvonadstropnih hiš

Postavitev dvonadstropne stavbe

Kopamo jarko za trakovno podlago 40 široko s globino 80 cm. Velikost stavbe je 20,4 m. Za 10,8 m je prostornina izkopane zemlje 25 kubičnih metrov. upravljali 4 dni. izkopal maj v 2 lopah. plus dan za označevanje in merjenje.