Gradnja dvonadstropne hiše

Gradnja 0 Comments

Dvonadstropne hiše

Za okvirjem stanovanjske gradbene tehnologije je prihodnost, ker Ta pristop vam omogoča, da v najkrajšem možnem času dobite odličen dom z razumno naložbo. Dvonadstropna okvirna hiša – vodilna med primestnimi nizkogradnjami.

Zgradite hišno okvirje z lastnimi rokami

Dvonadstropne hiše so bolj reprezentativne kot enonadstropne, okrepčevalnice, balkoni, francoska okna in druge arhitekturne izboljšave zlahka sodijo v arhitekturo, prelomljene, več ravne strehe dajejo hiš podobo majhnim gradom ali resnim dvorcem. Notranjost je raznolika, stropi dvonadstropne hiše in stopnice različnih oblik in vrst so pretepeni. V dvonadstropnih hišah v drugem nadstropju se pogled na območje povečuje z oken, hiše pa so zanesljivo ločene od hrupa razširitev hiše (garaže, kopalnice, gospodarske hiše). Od velikega pomena so možnosti za diverzifikacijo notranje postavitve dvonadstropne hiše. V taki hiši je mogoče izločiti rekreacijska območja za starejšo in mlajšo generacijo, ki poudarjajo dnevno sobo, otroško sobo in tako naprej.

Projekti dvonadstropnih okvirnih hiš

Strokovnjaki našega podjetja se bodo lotili izgradnje dvonadstropne okvirne hiše na ključ. Ni vam treba najti kvalificiranega osebja, da bi preživljali čas izbire, nakupa in dostave materialov. Poleg tega smo:

Gradimo okvirno hišo z lastnimi rokami: temelj in okvir

Ko vlivate konkretno raztopino, se občasno obtičijo cevi in ​​se v njih spusti vibrator, tako da se beton postopoma poravna. Ta metoda vam omogoča popolnejšo zapolnitev celotne strukture, s čimer se izognete prazninam in zrakom.

Kako zgraditi okvir hiše sami: korak za korakom navodila

Okvirna hiša je lahka in zelo preprosta, lahko jo zgradimo v kratkem času. Takšni objekti postajajo vse bolj priljubljeni. Objekti so postavljeni na dacha parcele tako za sezonsko kot za stalno prebivališče. Pri gradnji stavb, ki uporabljajo to tehnologijo, je treba upoštevati samo eno podrobnost – obdobje bivanja. V članku bomo naredili korak-po-korak navodila za gradnjo hiše z lastnimi rokami.