Gost stopnišča

Oblikovanje 0 Comments
Gost stopnišča

1 Področje uporabe

NB Rosinsky, Cand. tech. Znanosti (vodja teme) A. A. Tuchnin, Cand. tech. znanosti; V.G.Panasyan; MF Evseev; E.L. Shakhov; VL Morozensky, Cand. tech. znanosti; BV Karabanov, Cand. tech. znanosti; V.M. Trakhtengerts; V.I.Denshchikov

Gost stopnišča

Dimenzije stopnic po GOST

Vsaka stavba, ki ima več kot eno nadstropje, mora biti opremljena s stopniščem. Najbolj trpežne in trpežne so armirane betonske stopniščne strukture, ki so nameščene znotraj stopnišč. GOST 9818 z dne 14. marca 85 g. Vsebuje glavne tehnične zahteve za vgradnjo osnovnih stopnic iz betona. Upoštevanje teh zahtev je obvezno. Standard ureja konstrukcijo konstrukcij, odpornih na seizmične učinke do 7 točk.

Gost stopnišča

Vse o GOST 9818-85 na stopnicah

Praktično na vseh področjih človeške dejavnosti obstajajo standardi, pravila in norme. To je zelo priročno. Želite vedeti, koliko moči naj bo v straniščni luči? Prosimo, glejte GOST. Zanima me sestava bronaste zlitine Brmts5? Opisan je tudi v GOST. Tukaj in velikost stopnic po GOST, če je potrebno, lahko tudi enostavno najti.

Letenje stopnic

Letenje po stopnicah je eden od glavnih elementov pri gradnji vseh večnadstropnih stavb. So kombinacija več korakov skozi stranske ali spodnje tirnice. Letenje stopnic je del stopnišča in počiva na iztovarjanju, ki se nahaja na nosilnih tramovih konstrukcije. Takšne stopnice vam omogočajo znatno povečanje hitrosti gradnje večnadstropnih stavb ter pisarniških in industrijskih prostorov.

Gost stopnišča

Lestvice marširajo armirani beton LMP 57-11-15.5 marčev in ploščadi betonskih izdelkov, GOST, super cena, velikosti.

Lestve so sestavni del različnih stavb – državnih zgradb, vikend, dachas, večnadstropnih zgradb. Oblikovanje in izdelava stopniščnih konstrukcij se izvaja v skladu z zahtevami regulativnih dokumentov. Glavni dokument, po katerem se izdelujejo stopnišča – GOST 9818-2015. Dimenzije stopnic urejajo predpisi državnega standarda in zagotavljajo udobno delovanje. Strukturne značilnosti pohoda zagotavljajo varnost gibanja. Upoštevajte glavne določbe sedanjega standarda.