Garaža 6 za 12 projektov

Stroški 0 Comments
Garaža 6 za 12 projektov

Stroški zgrajenega projekta

Vse možnosti so na voljo z drugačno namestitvijo particij. V varianti z dvema particijama lahko dobite dve enaki sobi ali eno veliko in eno majhno sobo. Možnosti za uporabo majhne sobe – skladišče, shramba, lesa.

Garaža 6 za 12 projektov

Stroški zgrajene garaže

Ko je šival strop, je bil v tem primeru izdelan s središčem vinilnega tiru Mitten (Kanada). V ta namen lahko z določenimi značilnostmi uporabljate opremo za odlaganje ali druge končne materiale.

Garaža 6 za 12 projektov

Vgrajene garaže 2010-2017. 3D projekti in fotografije končanih objektov.

Na tej strani se lahko seznanite z osnovnimi pogledi na vizualizacijo 3D modelov, ki so izdelani v okviru izdelave osnutka in osnutka osnutka. Ti projekti so bili razviti v našem podjetju, za njih pa so bili nato zgrajeni garaži. Tudi za vsako garažo je zadnja fotografija po zaključku dela. V spustnem meniju Galerija ali na naslednjih povezavah lahko vidite številne vmesne fotografije gradbenih del in gradbenih del na gradbiščih:

Garažni projekt – profesionalna rešitev bo upoštevala vse

Pri projektih garaž, je treba upoštevati, da mora biti za sodoben avto najmanj 18 m2. To je najmanjše število, manj, kot ga nima smisla načrtovati. To pomeni, da so vse razdalje, ki jih priporočajo strokovnjaki, vzdrževane: od stene do avtomobila – 50 cm, levo in desno – po 70 cm, od zadaj pa do 20 cm. Ponavadi imajo v projektu vrata z vhodom na levo. To je storjeno, da bi bilo bolj udobno, da bi šel iz avtomobila. Nato na desni strani lahko postavite stojala in police z orodji in deli avtomobilov. Standardna velikost vrat, postavljena v zasnovi, 2,5 m višine – 1,8-2,0 m. In višina kleti, v skladu s standardi, mora biti najmanj 2,2 m.

Garaža 6 za 12 projektov

Garažni projekti

Vsi značilni projekti garaž prirejeni za gradnjo (tla in lokalne podnebne razmere), pa tudi želje kupcev za materiale sten – BREZPLAČNO (razen projektov, ki so na voljo za akcijo z popustom). Če je potrebno, se lahko na običajen način oblikujejo tudi dodatne spremembe celotnih dimenzij, postavitve, zasnove temeljev, sten in stropov.