Gable streha lesene hiše

Gradnja 0 Comments
Gable streha lesene hiše

Gradnja in izolacija strehe hiše iz lesa

Krona hiše iz bara je naprava strehe in polaganje strešnega materiala. Za vgradnjo strehe lesenih hiš se najpogosteje uporabljajo fleksibilne, keramične ali kovinske ploščice, slednji material pa je enostavnejši za namestitev. Naučite se, kako zgraditi preprosto streho lesene hiše in kako jo pravilno izolirati, se lahko seznanite s tem materialom.

Ustvarjanje strehe lesene hiše bi se moralo začeti s projektom.

Hiše, hiše in lesene kopalnice so kljub pojavu novih gradbenih materialov še vedno priljubljene. Les v številnih regijah Rusije ostaja cenovno dostopen in razmeroma poceni, in ustrezno predelavo spremeni v sodoben material, ki je odporen na zunanje vplive, pa tudi privlačen z vidika ekologije in koristi za zdravje. Ni zadnje vprašanje pri gradnji takih stavb je ustvarjanje strehe lesenih hiš, saj zanesljiva streha naredi hiš res toplo in trajno.

Gable streha lesene hiše

Oblikovanje naprave dvuhkatnoy logarska hiša

Izračun dvojne strehe

Vsaka gradnja se začne z izračunom in načrtovanjem. Najpomembnejši parameter pri konstrukciji strehe je njegov nagib: odvisen je od pravočasnega zbiranja padavin. Če je hiša zgrajena v suhem prostoru z majhno snežno obremenitvijo, priporočljivo strešno pobočje znaša 25-40 stopinj, in če je območje značilno zasnežene zime, nato pa gradite strehe z nagibom 45-60 stopinj.

Gable streha lesene hiše

Različne oblike lesenih streh

Odvisno od dimenzije predmeta, so takšne strehe hišnih hiš izdelane z ojačitvijo vzdolž špirovcev, mauerlatov, grebenov in gob, sestavljenih na tleh in dvignjenih na vrh kot končni izdelek. Pod takšno streho lahko uredite polnopravno podstrešno sobo za shranjevanje predmetov ali uredite prostor za druge nestanovanjske namene.

Dvukhskatnaya streha na okvirju: analiza možnosti gradnje + tehnološke podrobnosti

Gradnja strehe nad sesekljano konstrukcijo ni lahka naloga, ki zahteva, da je mojster vješten tesar in znanje o materialnih znanostih. Izvajalec bo moral predhodno vaditi pri povezovanju. Pri tem je dolžan upoštevati tradicionalno krčenje sten,