Gabionska ograja cena

Namestitev 0 Comments
Gabionska ograja cena

Gabionska ograja

Gabioni so precej velike strukture varjene jeklene mreže, ki so napolnjene z velikimi kamenčki ali drugimi vrstami kamna. Kovinski deli gabion so sestavljeni iz pocinkane varjene mreže. Ta vrsta kovinskih mrež popolnoma obvlada svoje naloge: ohranjajo začetno obliko kovinskih blokov, niso izpostavljene škodljivim vplivom okolja, so varne in okolju prijazne.

Gabionska ograja cena

Gabionska ograja

Zabor-plus je vodilni proizvajalec gabionskih ograj v Ukrajini. Smo prvo podjetje, ki je začelo s proizvodnjo in namestitvijo tovrstne ograje. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih materialov, sodobnih načinov nanašanja in izkušenj naših zaposlenih zagotavljamo 25-letno garancijo za gabionske ovire.

Ograja iz gabiona v Ukrajini

Če ste utrujeni od običajnih, tradicionalnih rešitev za eno vrsto, se obrnite na ograjo gabionov. Za majhne arhitekturne oblike Ukrajine je to nestandardna rešitev, toda v svetovni praksi je vse podrejeno načelu: "Novi je dobro pozabljen stari". Originalne in spektakularne gabions lahko naročite ali kupite od Alfa-Zabor. Pravzaprav je to prava kamnita stena, ki lastnikom zagotavlja izolacijo zvoka, varnost, vzdržljivost in vzdržljivost konstrukcije.

Gabionska ograja cena

Kaj izdelujemo

Eno od smeri našega podjetja je proizvodnja nestandardnih ekskluzivnih modelov iz gabionov. Pripravljeni smo deliti svoje izkušnje in znanje za uresničitev vaših najbolj divjih idej.

Gabionska ograja cena

Gabionska ograja

Odlična možnost za ograje za tiste, ki sanjajo o kamnitem ograju podeželske hiše ali koče, vendar iščejo proračunsko alternativo, gre za ograjo iz gabionov v Ukrajini. Zasnova je kamnita nasipa v kovinski rešetki. Ograja je zgrajena z višino 0,6-2,4 m, kar omogoča namestitev okoli oboda lokalnega območja in za ločitev krajinskih območij neposredno na parceli. Omeniti je treba, da oblikovalci pogosto uporabljajo to možnost ograje za ustvarjanje ekskluzivnih pokrajin, s čimer dodajajo gradnjo gabionov ne samo velikim deležem naravnega kamna (zdrobljenega kamna in kamenčkov), temveč tudi lomljenega stekla, lesa, lomljenega opeka in drugega polnila.