Gabion fotografija

Kako narediti 0 Comments
Gabion fotografija

Kako narediti gabions z lastnimi rokami in jih uporabiti v krajinskem oblikovanju

Gabion fotografija

Ste se kdaj spraševali, koliko trikov, ki jih še vedno ne poznate? Lepa cvetlična postelja, eksotični predstavniki flore, žive meje in še veliko več so že poznani vsakemu sodobnemu vrtnarju. Danes bomo za mnoge od vas odprli še eno "Ameriko" krajinskega oblikovanja, saj vsi ljubitelji narave v naravi ne vedo, kakšen je gabion in kako ga narediti sami. Pokazali vam bomo fotografijo gabions in vam povedali, kako shraniti na kamen za gradnjo.

Gabion fotografija

Gabions (50 fotografij): večnamenska dekoracija vaše spletne strani

Gabioni imajo bogato zgodovino iz obdobja Napoleona. Vse, kar je povezano s quirkiness in izvirnostjo, prihaja v pogled na oblikovalce. Ta usoda in izredne mrežaste strukture niso zamudili.

Gabioni: dekorativne in funkcionalne rešitve za dacho

Prihaja pomlad, preobrazba vsega, čas je, da obnovimo red na vrtu! Če želite posodobiti majhno ograjo, na primer, ali prekiniti prvotni cvetlični vrt ali morda zgraditi pritrdilno steno, na katero vse roke ne dosežejo? Da, nikoli ne poznate skrbi poletnih prebivalcev na predvečer prihodnje sezone?

Gabion fotografija

Kako narediti čudovite gabions z lastnimi rokami – korak za korakom navodila in ideje za vrt

Čezmejna beseda "gabion" se je nedavno pojavila v leksikonu oblikovanja krajine. Kljub temu je obkrožanje mesta na tako nenavaden način vse bolj priljubljeno, ker so kamni, ki so v mrežnih celicah, videti nenavadni in takoj pritegnejo pozornost. Lahko kupite spektakularno zgradbo, ki je pripravljena ali pa izdelate svoje lastne gabions – navodila po korakih za njihovo sestavljanje so enostavna in razumljiva tudi za novinca v gradbeništvu.

Gabion fotografija

Kako se lahko uporabijo gabions pri oblikovanju vrta

Prevedeno iz italijanske besede "gabion" pomeni – mrežo napolnjeno s kamni. Gabioni so retikularne ali varjene pravokotne kovinske strukture, napolnjene z različnimi vrstami kamnov – naj gre za kamenčki, drobljen kamen, granit in druge možnosti po vaši izbiri. Gabioni so cilindrični, rolni ravne in škatle.