Frame garaža novosibirsk

Gradnja 0 Comments
Frame garaža novosibirsk

Okenske garaže

Gradnja ogrevanega garaža s tehnologijo okvirja je preprosta in elegantna rešitev problema pravilnega skladiščenja vozil. V takšni garaži je avtomobil dobro zaščiten pred vremenskimi vplivi ali izjemnimi temperaturami in je vedno pripravljen za vožnjo.

Frame garaža novosibirsk

Konstruktivna in načrtovalna rešitev

Sodobna gradnja garaž je vedno bolj pogosta pri preprostih tehnologijah, enostavnih konstrukcijah. Celotna stvar v namen te stavbe, ki mora, najprej, zaščititi stroj pred nezakonitimi posegi in vremenskimi vplivi. Tudi ta prostor se uporablja za shranjevanje potrošnega materiala, orodij, komponent, manjših popravil. S podobnimi nalogami učinkovito ogrodja garaže. Prednost je očitna: visoka funkcionalnost in zanesljivost v kompleksu z nizkimi stroški in minimalnim časom gradnje. Katere druge prednosti je mogoče razlikovati od teh struktur?

PROIZVODNJA OKVIRNIH LSTK IN

Pol leta pred tem je z uporabo tehnologije LSTK zgradil garažo za svoj avto. Zgrajen je zelo hitro, v samo 6 dneh. Takšni izrazi so bili resnično presenečeni. Kakovost je prav tako velika. Izolirana garaža, stroški ogrevanja niso veliki in ves sen se topi v garaži. Poleti se ohladi.

Frame garaža novosibirsk

Projekti okvirnih garaž

Imenik projekta RosProect Novosibirsk vsebuje več kot 3.000 sodobnih in elegantnih projektov hiš in vikend: že pripravljeni projekti z popustom na akcijo, tipični projekti hiš, evropski projekti naših partnerjev, posamezni projekti hiš. Projekti se spreminjajo in prilagajajo lokalnim podnebnim razmeram in regiji gradnje. Po vaši želji lahko po potrebi spremenimo katerikoli od končanih projektov hiš in povezujemo projekt s spletno stranjo

Frame garaža novosibirsk

Primeri montažnih garaž

GK "ABK Module" ponuja načrtovanje in gradnjo garaž v Novosibirsku, kot tudi v drugih regijah države. Razvijamo garažni projekt, ga gradimo, zagotavljamo vse potrebne inženirske mreže. Pri načrtovanju in gradnji upoštevamo posamezne značilnosti območja, namen strukture in pogoje delovanja. Zavedamo se vseh projektov: iz garaže za nekaj avtomobilov ali velike škatle za shranjevanje posebne opreme.