Fotografije samonivelirnih tal v apartmaju

Tehnologija 0 Comments
Fotografije samonivelirnih tal v apartmaju

Bulk tla 3D (60 fotografij, cen): spektakularen premaz v vašem domu

Samonivelirna tla se imenujejo brezšivne polimerne prevleke, ki se zdijo, da se vlijejo na talno površino. Takšna tla se razlikujejo v glavnem sestavku zmesi, ki se vlije: obstajajo poliuretanske, cementno akrilne, epoksi in metil metakrilatna tla, poleg tega pa obstajajo tudi različne kombinirane mešanice. Najpogostejši so epoksi in poliuretanska tla.

Fotografije samonivelirnih tal v apartmaju

ZD tla – vrste, prednosti, tehnologija polaganja in ideje za fotografijo

Bulk 3D tla – nedvomno najbolj modna talna obloga na voljo na trgu. Ne smete ga primerjati s plemenitim parketom ali vrhunsko ploščico: 3D nadstropje je prišlo iz novega tisočletja in ima povsem nove lastnosti. Poleg tega je neverjeten način ustvarjanja edinstvene notranjosti v hiši.

Fotografije samonivelirnih tal v apartmaju

Samonivelirna kuhinja tla

Sodobni notranjosti hiš in stanovanj presenetijo svojo izvirnost, raznolikost in prisotnost novih, inovativnih rešitev. To velja ne samo za stene, pri oblikovanju katerih se uporabljajo visokokakovostni in zelo nenavadni materiali, ampak tudi za tla. Strokovnjaki uporabljajo originalne metode za ustvarjanje gladke in gladke površine. Ena izmed najbolj priljubljenih in iskanih idej je ustvariti samonivelirno tla.

Fotografije samonivelirnih tal v apartmaju

Bulk floor: lepe ideje oblikovanja

Trenutno je trg za dodelavo materialov dobesedno napolnjen z različnimi talne obloge. Eden od najbolj trajnih in trajnih se šteje za nenavadna samonivelirna tla. Letos se seznanimo s temi edinstvenimi in visokotehnološkimi zaključnimi materiali.

Razsuta tla v stanovanju: tehnologija polnjenja + primeri okraskov

Načrtovanje za izvedbo večjih popravil v stanovanju? Popravite vse vrste konstrukcijskih napak, da bi dosegli pravilno geometrijo prostorov? Potem se morate zagotovo seznaniti s tehnologijo samonivelirnih tal – navsezadnje je idealno ploska in idealno horizontalna platforma lažja kot kdajkoli prej. Samonivelirna tla v apartmaju omogočajo preverjanje vertikalne stene vzdolž njih, da se oblikujejo pravilni koti – z eno besedo, da bi bile sobe prijetne tako očesu kot tudi ravni zgradbe.