Fotografije ploščic za wc

Oblikovanje 0 Comments
Fotografije ploščic za wc

Oblikovanje ploščic v stranišču – 35 fotografij

Dizajn večine ruskih stanovanj je težko imenovan kot popoln. Vendar lastniki vedno bolj obračajo na storitve strokovnjakov, ki razvijajo prijetne in ustrezne projekte. Zdi se, da lahko s tako majhno in čisto funkcionalno sobo kot stranišče prikažete nekaj zanimivega? Naslednji primeri zasnove WC-jev s fotografijami so prepričljivi na nasprotno, eno od glavnih orodij za ustvarjanje lokalnega udobja pa je ploščice v stranišču.

Fotografije ploščic za wc

Ploščica za stranišče (60 fotografij): naredite sami

Ploščica za stranišče je odličen material za končno obdelavo, še posebej – če ste se odločili, da se samostojno ukvarjate z zaključno obdelavo. Poleg tega je zaključna površina ploščic odlična priložnost za vadbo ploščic, saj majhno območje te sobe omogoča skrivanje možnih napak.

Fotografije ploščic za wc

Oblikovanje ploščic v stranišču – 45 fotografij z lepim dizajnom

Majhna soba v kopalnici, kot nima druga, potrebuje sterilno in hkrati estetsko okolje. Da bi bila ta soba čim bolj čudovita in vsakič, ko bi si prosil oči svojega lastnika, je treba izbrati pravi dizajn ploščic v stranišču. Tile je najboljši material za to sobo, ker je precej trpežen material, ki ga je enostavno skrbeti. Dekorin ponuja pogled na naslednje fotografije, kakšne lepe in izvirne načine oblikovanja WC-ja obstajajo.

Fotografije ploščic za wc

Velika izbira ploščic za majhen WC

Upamo, da bo izbor notranjih prostorov majhnih stranišč, v katerih bo na eni ali drugi strani obrnjena ploščica prisoten, vas navdihnila k svojim lastnim delom kot del načrtovane prenove. Posebni primeri kombinacij barv, lokacija in konfiguracija ploščic vam omogočajo, da v svojem lastnem kopališču predložite določen model.

Fotografije ploščic za wc

Tile za stranišče (46 fotografij) – izberemo visokokakovostno in elegantno obliko

Na ploščice, odporne proti zmrzovanju, je izpostavljena delovanju pri negativnih temperaturah, pa tudi posebne blagovne znamke za javna mesta, ki imajo večjo obrabno odpornost in vzdržljivost. Takšni materiali so ponavadi dražji, zato ker pri izbiri ploščic za stranišče ne bi smeli biti pozorni.