Fotografije hiš obložene s kovinskim tiru

Stroški 0 Comments
Fotografije hiš obložene s kovinskim tiru

Obloga kovinskih stranic

Stranišče je sodoben material za zunanje obrise sten hiš. Izvaja dve funkciji – utilitarni in estetski. Stranišče dobro ščiti stavbe pred vplivi naravnih dejavnikov – dež, sneg, sonce, veter in služi tudi kot odličen dekor za fasade hiš. Danes je to eden od najbolj priljubljenih materialov za plating na gradbenem trgu.

Fotografije hiš obložene s kovinskim tiru

Kovinski tiru (75 fotografij): lepota sten vašega doma

♦ prijaznost do okolja. V procesu izdelave plošč uporabljajo komponente, ki izpolnjujejo najvišje zahteve okolju prijazne varnosti. So popolnoma varni za vse živi organizmi.

Fotografije hiš obložene s kovinskim tiru

Izbor fotografij hiš iz tujine

Mnogi se sprašujejo, kako se soočiti z vašo hišo s stranjo. Stranišče je zanimivo in kljub svoji priljubljenosti ne izgubi ustreznosti do danes. Vse zahvaljujoč vsemi različicami barv in materiala, iz katerega je izdelana. Spletna stran BazaFasada.ru veliko informacij o tiru, njenih sortah, vrstah, načinih pritrditve itd. V tem članku smo pripravili fotogalerijo na temo domačega tiru.

Fotografije hiš obložene s kovinskim tiru

FOTO hiše, prekrite s straniščem

Na tej strani si lahko ogledate fotografije s kovinskimi stranicami in kako so zgradbe končane z njo, kar vam bo omogočilo, da precej jasno ocenite, kako izgledajo sodobne hiše in hiše, okrašene s kovinskim tiru. Kovinska tirnica, prikazana spodaj na fotografiji, je le del številnih možnosti za obloge fasad hiš s pomočjo kovinskih stranic.

Fotografije hiš obložene s kovinskim tiru

Fasadna stran – prednosti in slabosti

Pred pojavom tiru v naši državi je obstajala dolga zgodovina izdelave materialov okvirnega oklopa za obloge stavb. Tehnologija pokrivanja gradbenega okvirja s pomočjo pločevinastih pločevin iz različnih materialov je prišla v Ameriko, zato je bila prva stran stranišča najpogosteje imenovana obloga "American". Sprva je bila talna stran izdelana le iz lesa, je težko uganiti, da je bila glavna pomanjkljivost takega končnega materiala visoki stroški. S prihodom materiala za oblaganje iz PVC in jeklene pločevine se je povečala razpoložljivost stranskega tira, priljubljenost tovrstne fasadne površine pa se je razširila med našimi rojaki.