Fasada hiše valovite fotografije

Namestitev 0 Comments
Fasada hiše valovite fotografije

Glavni meni

Profesionalna talna obloga je zaključna valovita pocinkana folija. Na eni strani se polimerna obloga nanese na njeno površino, ščiti pred zunanjimi vplivi in ​​podaljša življenjsko dobo. Barva prevleke je lahko drugačna.

Fasada hiše valovite fotografije

Kako pravilno oplatiti hišo profilirano? Fotografije končnih fasad s strokovnega lista

Ne samo lepo, ampak tudi zanesljivo bi morala biti fasada katere koli zgradbe, še posebej, če je bila zgrajena iz materialov, ki potrebujejo dodatno zaščito: les, pena blok itd. Tradicionalne metode obloge, na primer – mavca, praviloma od razvijalca zahtevajo ne samo določene gradbene spretnosti, ampak tudi znatne finančne naložbe. Ne pozabite na čas, ki ga boste morali porabiti za izvedbo del. Precej bolj racionalna odločitev – pokritost hiše profesionalne talne obloge! Vendar pa ni mogoče le obrniti s profesionalnimi tlemi. Pogosto pod tanko profiliranim listom trajne kovine so nameščene izolirane montirane prezračevane fasade.

Fasada valovitega?

Zgradila sem leseno hišo, 8×9, s podstrešjem, jo ​​želim izolirati s kamnato volno, vetropropustnim filmom na vrhu, zračno režo 4-5 cm, vendar nisem želel obrezati stranske talne obloge, ne želim, da bi se opekline opekla s kovinskim profiliranim listom? Prodajal se je v beli barvi, 6×1.3 je z majhnim valom.. Zdi se, da je primeren za namestitev, ne vnetljiv, kakšne so slabosti? Utegni lahko zadene obloge? Videz, verjetno ne zelo dobro, vendar imam samo denar za stranišče ali palubo

Fasada hiše valovite fotografije

Fasada valovite plošče: značilnosti dela

Profilirana pločevina je priljubljen material za obrnjene stene, strehe, izdelavo ograj in vrat. To je kovinska plošča iz pocinkanega jekla s hladno valjanim načinom. Za povečanje togosti so pločevine med izdelavo profilirane.

Fasada hiše valovite fotografije

Kako samostojno ovijati hišo profilirano?

Obstaja veliko možnosti za dokončanje končne fasade stavbe, ena od najpogostejših pa je plašč profilirane hiše. Kovinska profilna plošča se uporablja kot strešni material, kot tudi zaključni material za stene, iz njega lahko izdelate ograje, hangare in druge konstrukcije.