Estriranje na ulici video

Betonski 0 Comments
Estriranje na ulici video

Kako narediti betonski estrih: vrste ojačitve. Postavitev in namestitev svetilnikov. Priprava raztopine

Vsaka talna obloga zahteva gladko in trajno podlago. Po drugi strani pa je najbolj zanesljiva podlaga, po mnenju večine strokovnjakov, betonski estrih. Njena ureditev praviloma ne povzroča resnih težav in vsaka oseba, ki ima začetne spretnosti v gradbeništvu, se bo lahko spopadala s tem delom. Toda preden naredite betonsko estrijo z lastnimi rokami, je še vedno vredno seznaniti s težavnostmi procesa.

Estriranje na ulici video

Betonski estrih na ulici?

Sedaj imam hišo blizu hiše s strani, kjer je veranda 1,5 m.
Izgleda kot to – foto prilogayu.
npr. samo pred našimi očmi na nekakšni zemlji z umazanim peskom
Na splošno želim dobiti dobro gladko trdno trajno pot.
Ploščica očitno izgine, ker na taki podlagi, glede na to, da se plasti premikajo med seboj pozimi, se bo vse razpalo
Grem v to podnožje, temeljito očistim, napolniti in politi estrihu 10 cm z ojačitvijo na vrhu?
Kaj praviš?
Želim dodati v MB 10-01 in vodoodbojno.

Seznam materialov: estrih

Če ste uspeli kupiti vrtno zemljišče, potem ne morete storiti brez naprave za estrihi na ulici. To so steze na parceli in slepi predel okoli hiše in tla v garaži in po možnosti tla v prvem nadstropju ali kleti. Za estrih na cesti so povečane zahteve, tako zaradi stalnih podnebnih učinkov, kot zaradi povečane operativne obremenitve. Vendar pa lahko tlakovanje pločevine nadomesti ulico.

Estriranje na ulici video

Kako narediti betonski estrih

V betonskem estrihu sta dve glavni komponenti: veziva in polnilo. V vlogi veziva pri proizvodnji estrihov praviloma deluje portlandski cement. Njegova vsebnost v mešanici doseže 15%, odvisno od debeline plasti.

Estriranje na ulici video

Betoniranje dvorišča z lastnimi rokami

Pravilno betoniranje ozemlja okoli zasebne hiše ne pomeni, da se sooča z netopno nalogo. Dovolj skrbno preučiti tehnološka pravila in začeti gradbeni proces. Poskusimo podrobno pojasniti gradivo o tem, kako pravilno opraviti vse faze dela in doseči želeni rezultat, ki bo lastnikom zadovoljil že več let.