Estrih zidov hiš

Kako narediti 0 Comments

Estrih stene hiše z lastnimi rokami

1. Zaradi preprostega ometa in njene uporabe na stene je značilno, da so odstopanja ne večja od treh milimetrov. Prisotnost gladkih nepravilnosti, ne več kot šest na osem kvadratnih metrov. Globina nepravilnosti ne sme presegati pet milimetrov.

Estrih zidov hiš

in druga varilna dela:

Naročite eno od telefonskih številk: (063) -186-42-16 ali (099) -162-57-40 ali 8 (098) 839-11-40. Mojster gre za vas, meri, izračuna stroške dela. Če obstaja možnost, da posredujete fotografije hiše, se posvetovanje in vsa potrebna vprašanja lahko uskladijo po telefonu.
Določen je dan vgradnje. Na ta dan je narejen celoten sklop kovine, izdelanega za vašo hišo.
Montaža in namestitev estriha se izvede v enem dnevu, v redkih primerih v dveh dneh. Pri izračunu estriha se veliko pozornosti nameni kakovosti končnega rezultata.
Naše podjetje zelo cenijo svoj ugled. V preteklih letih smo prejeli številne pozitivne povratne informacije od zadovoljnih strank.

Pokličite telefonske številke, navedene na spletni strani in prejeli boste brezplačno posvetovanje o stanju vašega doma in predhodno analizo potrebnega dela!

Estrih zidov hiš

Tie doma od razpok naredi sami

Estrih zidov hiš

Danes obstaja veliko načinov, kako ustaviti pojav razpok v stavbah, med katerimi je tudi razpokanje hiše, ki se izvaja z različnimi materiali. Razpoke so razlog za poznejše uničenje strukture in vodijo v izredne razmere, ki zahtevajo takojšnjo rešitev tega problema.

Naprave iz estriha iz razpok

Razpoke pri gradnji stavb ne govorijo vedno o škodi na stenah. Zagotoviti morate, da je škoda vplivala na nosilne materiale.

Estrih zidov hiš

Kako narediti zid estrih, da se prepreči uničenje vašega doma

Od avtorja: Dober dan, dragi bralci, ki se spet soočajo s problemom slabih stavb. Tvorba razpok v stenah in nadstropjih ni izjema niti za stare pozabljene stalinistične hiše, niti za novo kupljene nove stavbe v stanovanjskih kompleksih evropskega vzorca. Če opazite razpoko v steni, najprej pomislite, kaj naj storite z njo, po katerem se boste uganili, kako narediti estrih?