Empire grand pregled zaposlenih v sankt peterburgu

Montaža 0 Comments
Empire grand pregled zaposlenih v sankt peterburgu

EMPIRE GRAND

Na tem trgu od februarja 2008 smo uspeli vzpostaviti trdne odnose, ki temeljijo na zaupanju z najbolj zanesljivimi dobavitelji in so za vas izbrali najboljše modele vrat in oken na trgu.

Empire grand pregled zaposlenih v sankt peterburgu

Kazalniki

Lokacija: Sankt PeterburgOpis: "EMPIRE GRAND" LLC – proizvodnja in montaža visokokakovostnih kovinsko-plastičnih oken in vrat, aluminijastih struktur, notranjih in kovinskih vrat, stropnih stropov po optimalno nizkih cenah.

Empire Grand – prave ocene podjetij

Podjetje "Empire Grand" je bilo ustanovljeno leta 2008. Naša specializacija je proizvodnja in montaža kakovostnih plastičnih oken in vrat, aluminijastih konstrukcij, notranjih vrat, kovinskih vrat in stretch stropov po optimalno nizkih cenah. Nudimo celovite storitve in rešitve na ključ, da zagotovimo zanesljivost, udobje in udobje v vašem domu. Na tem trgu od februarja 2008 smo uspeli vzpostaviti trdne odnose, ki temeljijo na zaupanju z najbolj zanesljivimi dobavitelji in so za vas izbrali najboljše modele vrat in oken na trgu.

Empire grand pregled zaposlenih v sankt peterburgu

Empire Grand

Lani so nam oblasti naročile, da gremo v vsa sredstva in pustimo hvaležne povratne informacije podjetja pod krinko strank v prostem času od glavnega dela. Uprava je to pojasnila z dejstvom, da vsi delamo na odstotek in da je naša plača neposredno odvisna od števila sklenjenih pogodb. In kakšna razumna oseba bo sklenila pogodbo s podjetjem, na katero se pritožujejo samo? No, logično je. In prostovoljno smo bili prisiljeni pisati povsod poželenja in hvala. Na koncu sem zapustil to družbo in sedaj lahko mirno posredujem vsem – ne verjamem v dober pregled, to je vse neresnično! Vse napišejo delavci sami! Jaz sem sam napisal. Zdaj bi rad vse izbrisal, vendar takšne možnosti ni, zato upam, da bodo moja sporočila prebrala in pripravila ustrezne zaključke.

Empire grand pregled zaposlenih v sankt peterburgu

Empire Grand

Če so bile vaše pravice kršene, lahko na naši spletni strani vedno pošljete povratne informacije o delodajalcu. Opozoriti prosilce o tem, kaj jih čaka, če gre za delo za podjetje, ki opravlja svojo dejavnost v nasprotju z zakonom.