Elektrika na tleh ali stropu

Debelina 0 Comments

Kaj je bolje – električar na tleh ali stropu. Primerjava, stroški, navodila za namestitev.

Kdo si upa postaviti kabel v spojnik brez zaščite, to je brez pokvarljivosti, se lahko v prihodnosti soočajo z resnimi težavami. Na žalost, v estrih, včasih povzroči razpoke, in z njimi se bo žica zlomila.

Elektrika na tleh ali stropu

Elektrika pod stropom

Toda včasih pri popravilih ne spreminjajo tal in ne napolnijo estriha, obstajajo samo možnosti za ožičenje na stropu ali na stenah.

Elektrika na tleh ali stropu

Najboljši odgovor

Pozdravljeni, Eugene! Če naredite lažne stropove po celotnem stanovanju, je najbolje, da namestite vse napeljave na strop, saj Prvič, dosežena je največja dostopnost vseh tirov in ožičenja, drugič, pri polaganju električnih kablov na tla je potrebno to napeljavo napolniti v spojnik (z zunanjimi premeri 20 mm rebra in brez prekrivanja valov med seboj, debelina spenjača mora biti najmanj 40 50 mm). Če bodo stropi ometani in pobarani, ostane le možnost polaganja kablov na tleh in prelivanje estriha. S spoštovanjem, Yury Bobrov, tehnični direktor, TK X Stroytech LLC.

Elektrika proti elektriki na stropu

Prosim, pomagaj mi, da ugotovim!
Obstaja odnushka sekundarna (33kv m, II-68, električni štedilnik) tla hlodov, ki je zdaj odstranjena. Zaradi strašnih izboklin, žic sosedov in cevi sosedov, ki jih ni mogoče zmanjšati, je raven prihodnjega estriha znana le približno (to bo termometer, ~ 10 cm).
Diagrami električnih vezij niso. Vendar je seznam vseh vtičnic in stikal vse, kar je na stenah poslikano.

Elektrika na tleh ali stropu

ELEKTRONSKI KAT – tako prav?

Dragi vnaprej, prosim povejte mi z elektriko, je zelo potrebno! Popravilo je v novi stavbi, nikoli prej ni popravil v grobem.

Moji gradbeniki so položili cevi / gredi (ali tako imenovani) za električarje na nadstropju, neposredno diagonalno čez sobo. Nikoli nisem srečal s tem, kako preživeti električarja? Ali ni na stropu? Nadomestnik pravi, da bo na tleh še vedno estrih in da se bo vse to zaprlo, vendar dvomim, da je tako pravilna. Navedite, kako pravilno voditi električarja.

Opravičujem se, ne morem spremeniti fotografije ((