Drywall kiti za ozadje video

Namestitev 0 Comments

Putty drywall pod ozadje. Površine za pripravo površine. Primer aplikacije. Spopadanje dela. Mletje

Stene v sobi so neke vrste platno, na katerem se ustvarja notranjost sobe. Najpogosteje kot izbirni material izberete ozadje, ki zahteva pripravo zidov. Govorili bomo o tem, kako se pod ozadjem izvaja mavčne plošče.

Drywall kiti za ozadje video

Kako kiti drywall pod ozadje

Vprašanje o tem, zakaj je lahko suhi zid pod tapetom vprašal nekdo, ki se sploh ni ukvarjal s to operacijo, ali kdo še ni ponovno prilepil ozadja, ki je bil predhodno lepljen na nepakiranem listu za suho črto (GCR). Pogosto lahko slišite besedno zvezo: "Pravkar sem ga zataknil – in to je super". Čeprav je še vedno preveliko. Ko v nekaj letih je čas, da spremenite ozadje – niso večni – postalo bo jasno, zakaj je kit potreben… je bil. List se ni zaman imenovan mavčne plošče – ima omet znotraj, vendar zunaj je karton. In z neposrednim lepljenjem se papir tesno poveže s papirjem.

Drywall kiti za ozadje video

Mavčne plošče omet na stropu ali stenah za barvanje in ozadje

Na suhih stebrih, ki nimajo standardne posnetke, vendar pa so ročno razrezane, se prepričajte, da odrežite vogal z nožem, tako da raztopina prodre dobro v notranjost. Novi standardni list Knauf, imenovani PLUK, vam omogoča, da mešanico navznoter tesno prilegajo in se izognete razpokam.

Drywall kiti za ozadje video

Kako kiti drywall pod ozadje: nasveti in triki

Drywall je eden izmed najbolj priljubljenih gradbenih materialov. Uporablja se na skoraj vsaki stopnji zaključnih del, pri čemer prihrani čas za namestitev in financiranje. Dejstvo je, da vam omogoča, da izenačite ali gradite steno veliko hitreje in hkrati zmanjšate porabo drugih materialov.

Drywall kiti za ozadje video

Kiti za gretje: pripravite strop in stene za mavčne plošče za slikanje

Ni naključje, da je pločevinast plašč osvojil srca mnogih obrtnikov, ki svoje lastne stanovanje ali hišo popravljajo z lastnimi rokami. Navsezadnje delo s tem gradivom tudi za začetnike gradnje običajno ne povzroča težav. Ali je to zaključna – mavčne plošče omet – ne vsakdo lahko. Ampak, če poskusite, lahko obvladate to preprosto znanost.