Dizajn kuhinje 2018

Zasnova 0 Comments

Moderna zasnova kuhinje: fotografije, novi predmeti, ideje kuhinjskega dizajna

Lepa in elegantna zasnova kuhinje ni nič manj pomembna in ima vlogo pri notranji opremi vašega doma, namesto v zasnovi dnevne sobe, spalnice, vrtca in drugih prostorov, kjer običajno preživljamo veliko prostega časa.

45 idej za sodobno zasnovo kuhinje

Moda za notranjo opremo se spreminja tako hitro kot pri stilih oblačil. Želite biti trendy? Za vas smo pripravili izbor najuspešnejših modelov kuhinje: prave fotografije, katerih avtorji so implementirali sodobne ideje leta 2018.

Dizajn kuhinje 2018

Dizajn kuhinje 2018 (200 fotografij sodobnega oblikovanja)

Notranjost apartmajev se lahko med seboj bistveno razlikuje: različno število sob, prisotnost ali odsotnost balkona, garderobna soba, ločena kopalna kad in WC ali kombinirana kopalnica – razlike so neskončne. Ampak obstaja ena soba, brez katere si težko predstavljamo polnopravno stanovanje – seveda govorimo o kuhinji.

Dizajn kuhinje v letu 2018 – modni trendi in sodobne ideje za vsak slog (155 fotografij)

Kuhinja že dolgo ni več delovni prostor vsake gostiteljice. Navsezadnje na tem mestu vsak večer družine zberejo na večerji, pijejo čaj s prijatelji in razpravljajo o današnji novici. Poleg tega je v kuhinji, da družinski člani preživijo največ časa zjutraj in po delu. Zato ta soba ne sme biti samo funkcionalna, temveč tudi napolnjena s posebno prijetnim vzdušjem. Torej, na kaj bi morali biti pozorni pri načrtovanju zasnove kuhinje leta 2018? Kakšna barvna rešitev bo pomembna? O tem in številnih drugih stvareh bomo govorili prav zdaj.

Dizajn kuhinje 2018

Dizajn kuhinje 2018: sodobne ideje (80 fotografij)

Kuhinja je v vsakem apartmaju posebno mesto, zato ta soba ne bi smela biti le praktična in funkcionalna, ampak tudi udobna in privlačna. Leta 2018 lahko vsi izbirajo med modnimi trendi v oblikovanju, ki bodo ustrezali splošnemu duhu svojega doma, osebnih stilskih želja. Glavne znamenitosti so razglasile udobje in izražanje individualnosti lastnika. Razmislite o glavnih trendih oblikovanja kuhinje v letu 2018!