Diy popravi fotografijo pred in po

Notranje 0 Comments
Diy popravi fotografijo pred in po

Pred in po: 8 proračunskih kuhinj po predelavi

Z vsem spoštovanjem opravljenega dela še vedno ugotavljam, da se velikost kuhinje 6 po obnovi razlikuje od velikosti kuhinje. Desno od okna, ko so v škatli skrili cev, tak hladilnik ni mogel nikdar prilegati. Takšno kuhinjo imam in na žalost nočem dati, kar želim biti resničen))) Ampak ideja je lepa.

Diy popravi fotografijo pred in po

Ideje za prenovo apartmaja – 17 fotografij pred fotografijami in po njem

Staro pohištvo, dolgočasne barve, neprijetno conanje, raztresene stvari, ker nimajo nikjer shraniti… To lahko resnično vpliva na življenje. Na neki točki postane popolnoma neznosna in oseba naredi namerno odločitev: spremembe so potrebne. Pomagali vam bomo! Izpolnili bomo z navdihom, zbrali zbirko genialnih rešitev, impresivne notranje spremembe in fotografije odličnih idej za prenovo stanovanja.

Diy popravi fotografijo pred in po

Apartma za popravilo proračuna z lastnimi rokami: fotografija pred in po

Lastna stanovanja redno potrebujejo posodabljanje. Težave, povezane s tem, preprosto in jasno – pogosto je le pomanjkanje proračuna. Poleg tega zaradi pomanjkanja znanja o tej ali tisti tehnologiji mislite na povabilo strokovnjakov. Kljub temu je najboljši način, da prihranite pri popravilu stanovanja je, da izberete proračunsko drage drage in opravite nekaj dela z lastnimi rokami.

Diy popravi fotografijo pred in po

Pred in po: popravila v 25 notranjih prostorih

Obožujemo obliko »pred in po«. Še posebej, če gre za stanovanje ali hišo pred in po popravilu. Nekaj ​​posla na tako dolgočem in dolgotrajnem delu kot popravila v jeseni in še bolj v zimskem času, vendar je v tem obdobju zaspanosti pogosto resne odločitve. Vključno s temeljnimi spremembami v notranjosti. Razmislite, da je ta izbor prvi spomin za ukrepanje.

Diy popravi fotografijo pred in po

Notranjost pred in po popravilu

Najprej se zahvaljujem vsem, ki so mi pomagali in sodelovali v razpravah. Najlepša hvala za ideje, kritiko, vizualizacijo, nasvete, mnenja in podporo. Absolutno vsi uporabniki foruma hvala za neverjetno število lepih fotografij in za izmenjavo njihovih izkušenj in odpiranje vrat njihovih stanovanj.