Diy namestitev plastičnih plošč

Namestitev 0 Comments
Diy namestitev plastičnih plošč

DIY namestitev pvc plošče: strokovno svetovanje

Plastične plošče lahko namestite sami. Ampak, če imate še vedno nekaj dvomov, je bolje, da se obrnete na pomoč strokovnjakov. Mnogi poklicni gradbeniki verjamejo, da je mogoče plastične plošče pritrditi z lepilom. Ampak to je, če zrak v sobi ni preveč vlažno, in stene so precej gladke. Toda mnogi od teh načinov pritrditve se ne štejejo za zelo zanesljive. Če glavni mojster še ni pridobil dovolj izkušenj, potem verjetno ne bo dobil te vrste priloge. Veliko strokovnjakov daje prednost bolj zanesljivim pritrditvam, to pritrditev na leseni zaboj (okvir). Pravzaprav lepo in zanesljivo pokrivamo stene prostora, tako da pritrdimo plastične plošče na leseni okvir, prav gotovo velja za najhitrejši in najslabši način.

Diy namestitev plastičnih plošč

Namestitev PVC plošč sami

Obloge in PVC plošče se uporabljajo za obloge z visoko vlažnostjo (kopel, kuhinja, itd.), Glede na težko temperaturno razliko (terase, balkoni). PVC plošče lahko pokrivajo stene in strop.

Diy namestitev plastičnih plošč

DIY namestitev PVC plošče

Prva stvar, ki se včasih zanemarja, je merjenje in načrtovanje. Ni dovolj, da izmerite dolžino in širino stropa in kupite le zahtevano število plošč, je treba upoštevati vse vidike predhodne priprave. Če je površina popolnoma gladka, bo preprosto lepljenje plošč na stropu ali stenah zadoščalo za nepretrgan okus. V primeru, da so načrti točka, ki daje prostor ne samo estetski privlačnosti, ampak tudi praktičnost – razmišljati morate o namestitvi celotnega okvira, v katerem je mogoče skriti različne vrste komunikacije, na primer, enako osvetlitev.

Diy namestitev plastičnih plošč

Vgradnja plastičnih ali PVC plošč – korak po korak

PVC material je odličen za samostojno namestitev, tako da je namestitev plastičnih letev na voljo vsem, ki prevzamejo nalogo, po pripravi orodij in materialov:

Diy namestitev plastičnih plošč

Potrebno orodje in predhodna priprava

Če razmišljamo o popravilu, vedno želimo dobiti odličen rezultat in hkrati brez nepotrebnih stroškov in minimalnega časa. Druga pomembna točka je, da popravila ne povzročajo veliko težav, ne pustite za umazanijo in ne močno posegajte v sosede.