Diy drywall razdelitev video

Postavitev 0 Comments
Diy drywall razdelitev video

Mavčne plošče particijo

V tej lekciji se bomo naučili narediti najpreprostejšo notranjo pregrado z lastnimi rokami. Imela bo en okvir in enoslojno kožo z vrati.

Diy drywall razdelitev video

Izdelava razdelkov drywall s svojimi rokami: navodila po korakih

Dolgoročna zgodovina gradnje blokov z enim tipom je privedla do dejstva, da se je v zadnjih letih vsak od nas trudil, da bi naše stanovanje čim bolj različno in izvirno. V korist potrošnika razvijalci vedno bolj uporabljajo projekte pri svojem delu, kjer stanovanje pride do kupca v obliki ene velike sobe, ki ni razdeljena na particije. Ta apartma se lahko varno uporablja kot studio apartma in se lahko razdeli na potrebno število sob. Če želite to narediti, je dovolj, da gradite mavčne plošče z lastnimi rokami ali s pomočjo najetega brigade.

Diy drywall razdelitev video

O prednosti pregradnih zidov

Sodobna postavitev številnih mestnih apartmajev ne ustreza lastnikom. Želja, da naredite vse, kar vam je všeč, vedno prevladuje, še posebej, če imate dolgo načrtovano prenovo na nosu. Pogosto želite premikati stene, povečati prostor sobe ali razdeliti večje na več, da bi uredili udobje za vse družinske člane. Toda problem oblikovanja in gradnje sten je netopen brez oblikovanja različnih vrst dovoljenj, zato je najbolj primerna možnost stenske predelne stene iz mavčnih plošč.

Diy drywall razdelitev video

Ste pozabili geslo?

1. Stene, tla in strop morajo biti čisti in suhi na mestu pregrade.

2. Z uporabo gradbenega vrvice pritrdite pregradno steno na tla. Z ravnjo in plitvini nadaljujte to vrstico na stenah in stropu.

Diy drywall razdelitev video

Navodila za montažo Mavčne plošče z vrati

Sodobni apartmaji, ki se nahajajo v novih stavbah, praviloma nimajo načrtovanja. Lastniki so povabljeni, da opravijo vsa dela za razdelitev območja v ločene prostore kot samostojno ali za to povabijo strokovnjake. V večini primerov se za napravo predelov uporabljajo kovinski profili, ki so obloženi z mavčnimi ploščami. To je razloženo z dejstvom, da lahko vsakdo, ki ima željo po popravilih v stanovanju z lastnimi rokami, naredi pregrado z ali brez vrat iz suhih zidov.