Demontaža železnih konstrukcij

Demontaža 0 Comments
Demontaža železnih konstrukcij

Zelo veliko podjetij zdaj ponuja razstavljanje jeklenih konstrukcij: od velikih gradbenih podjetij do zbirališč odpadnih kovin. Ampak ne pozabimo, da potrebujete strokovnjake za takšno delo. V Ukrajini ni veliko podjetij, ki ponujajo gradbene storitve in opravljajo delo na razstavljanju kovinskih konstrukcij profesionalno.

Demontaža železnih konstrukcij

Vrste porušenih predmetov

Razstavljanje kovinskih konstrukcij, ki so bile izčrpane, se razlikuje od razstavljanja kovinskih konstrukcij za njihovo naknadno montažo (montažo) na drugem mestu. Prvič, ni potrebe po ohranjanju neoporečnosti gradbenih elementov: kovine je mogoče rezati na kakršen koli način, ki ustreza varnostnim predpisom. Drugi razlikovalni dejavnik je, da je rušenje kovinskih konstrukcij potrebno za "rušenje" – stroške dela lahko delno kompenzira odpadna kovina, ki določa pogodbo za demontažo, zato se takšna dela lahko imenujejo razstavljanje odpadnih kovin.

Demontaža železnih konstrukcij

Montaža, demontaža konstrukcij – Pravila pri delu na višini

Veliko kovin se nahaja v različnih strukturah, ki se ne uporabljajo več, to so skladišča, tovarniške, komercialne prostore, ki so bile v glavnem zgrajene v okvirju, kovinske konstrukcije pa so bile uporabljene kot nosilni deli.

Demontaža železnih konstrukcij

Vabimo k sodelovanju na debelo (od 1 ton)
Cene za dostavo odpadnih kovin – po dogovoru

Na prvi pogled je razstavljanje jeklenih konstrukcij enostavno in enostavno. Ampak to ni tako. Vsaka demontaža je občutljivo in skrbno delo, povezano s številnimi odtenki. Naše podjetje nudi storitev razstavljanja zgradb, ki razsekujejo kovinske konstrukcije vseh stopenj kompleksnosti. Dela opravljajo visoko usposobljeni strokovnjaki, opremljeni s potrebno posebno opremo. Izkušeni menedžerji razstavnih ekip bodo zagotovili popolno varnost in največjo učinkovitost opravljenega dela.

Odstranjevanje oken, vrat, odprtin

Številna gradbena dela in skoraj vsa dela pri popravilu prostorov se začnejo z razstavljanjem. Zato je uspeh celotnega projekta odvisen od njihove kakovosti. Če ekipa razstavljavcev shalturila, ne poškodujte končnikov za slabe rezultate.