Demontaža prostorov

Demontaža 0 Comments
Demontaža prostorov

Razstavljanje dela

Razstavljamo ali rušimo stavbe in objekte, zgrajene iz materialov – les, opeka, beton, monolit, kovina, pa tudi kombinirane strukture katerekoli stopnje kompleksnosti. Demontaža stare hiše, katere cena vključuje pripravo za demontažo stavbe, njegovo izvedbo in zbiranje smeti, je nemogoče brez uporabe posebne gradbene opreme, ki je na voljo pri našem podjetju.

Demontaža prostorov

Razstavljanje dela

Zapleteni procesi razvoja različnih kakovostnih območij, povezanih z razširitvijo urbanih območij, neizogibno vodijo k rekonstrukciji zgradb in njihovemu rušenju. Hitri napredek sodobnih megacitet je nemogoč, brez razbijanja nujnih stavb in predelov, kjer je uporaba neučinkovita. Načeli sedanjega urbanega razvoja omogočajo umik industrijskih podjetij iz središča mesta. Zato zahteva sodelovanje strokovnjakov in tehnične opreme!

Demontaža prostorov

Izbrani projekti

Cenimo vaše povratne informacije. Najverjetneje jo bomo upoštevali v nekaj urah. Če oglas krši naša pravila, jo bodo moderatorji izbrisali. Zaradi velikega števila pritožb ne odgovarjamo vedno na vsakega od njih osebno.

Demontaža prostorov

Odstranjevanje sredstva popravila pred iztekom pogodbe o najemu: davčne posledice

V letu 2014 je družba prejela prostore za poslovni najem. V istem letu je bil izveden večji remont (izboljšanje) prostorov. Novo sredstvo je bilo ustvarjeno za stroške popravil.
Januarja 2016 je bilo treba zaradi povečanja stopnje plačila najemnin opustiti najem prostorov. Ker je najemodajalec vztrajal pri vrnitvi prostorov v stanje, v katerem je bila oddana v najem, so bile izboljšave (mavčne plošče, vrata itd.) Razstavljene – sredstvo za popravilo je bilo odpisano. Kapitalizacija sredstev kot posledica te operacije ni bila.
Kako bodo stroški storitev za razstavljanje takega predmeta in podcenjeni stroški vplivali na cilj obdavčitve dohodka? Kakšne so posledice obračunavanja DDV?

Demontaža prostorov

Odstranjevanje notranje opreme

in drugi ukrepi za demontažo starih zaključkov, zlasti razstavljanje ometa iz glavnih sten, stenske obloge iz mavčnih plošč in drugih materialov, stropov za obešanje in polnjenje, ploščice.