Demontaža lesenega dna

Demontaža 0 Comments

Z nami
vedno
enostavno urediti

Ko uporabljate Internet Explorer 6, 7, 8, je možno nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo. Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Razstavljanje dela

Podjetje "GarantMasterStroy" izvaja razstavljanje in pripravljalno popravilo na različnih predmetih stanovanjskih in poslovnih nepremičnin. Vsa demontažna dela izvajajo le izkušeni strokovnjaki, ki uporabljajo sodobne tehnologije in specializirano opremo.

Razstavljanje dela. Kijev

Vaša pozornost je na voljo cene za gradnjo, popravilo delo v Kijevu leta 2018. Upoštevajte, da so stroški gradbenih del približni. Končna cena se določi glede na obseg, čas, kompleksnost dela in druge dejavnike. Stroški, cene naših storitev – povprečje za mesto Kijev, Irpen, Bucha. Spomnimo vas, da je najnižja cena jamstvo za nizko kakovost.

Demontaža lesenega dna

Naprave lesenih konstrukcij

Slika 2. Zaporedje demontaže lesenih podov:

in – prekrivanje, pripravljeno za razstavljanje; b – po odstranitvi polnila; v – po odstranitvi prevleke; d – po kolaps vložitve; 1 – tekoči ščitniki; 2 – tekalne table

Demontaža lesenega dna

Talna dela

razvoj CPD-ja, demontaža talne strukture, čiščenje prostora za razsvetljavo od zasnove žlindre, razstavljanje lesenih talnih nosilcev, odstranjevanje gradbenih ostankov po demontaži, gradnja gnezd v nosilnih stenah za pritrditev jeklenih talnih nosilcev, nameščanje kompozitnih talnih nosilcev v konstrukcijsko lego, vgradnja gnezda v nosilne stene, namestitev plošč BPR v medbančnem prostoru, polaganje izolacije hlapov, polaganje toplotnega in zvočnega izolacijskega materiala v medbančnem prostoru, vgradnja pločevin profiliranega tla kot neprimerna klorovodikova zaklopi, ojačevalne plošče, plošče betoniranje prekrivanje dovajanje betona uporabi betonska črpalka. Kontrola meritev kakovosti betona po 20 dneh po betoniranju, dostava talne strukture operativni organizaciji. Stroški vključujejo vse stroške materiala in njihovo dostavo.