Demontaža kovinskega hangarja

Demontaža 0 Comments
Demontaža kovinskega hangarja

Demontaža hangarja v Ukrajini

Razstavljanje kovinskih konstrukcij, ki so bile izčrpane, se razlikuje od razstavljanja kovinskih konstrukcij za njihovo naknadno montažo (montažo) na drugem mestu. Prvič, ni potrebe po ohranjanju neoporečnosti gradbenih elementov: kovine je mogoče rezati na kakršen koli način, ki ustreza varnostnim predpisom. Drugi razlikovalni dejavnik je, da je rušenje kovinskih konstrukcij potrebno za "rušenje" – stroške dela lahko delno kompenzira odpadna kovina, ki določa pogodbo za demontažo, zato se takšna dela lahko imenujejo razstavljanje odpadnih kovin.

Demontaža kovinskega hangarja

Razstavljanje in montaža

Zaposleni v podjetju "Hangar" zlahka razstavijo vsako strukturo, ki temelji na kovinskem okvirju katerekoli stopnje kompleksnosti. To so lahko predmeti z velikim obsegom kovin ali visokih zgradb ali zgradb z velikim številom nadstropij ali površin. Za nas ni pomembno.

Demontaža kovinskega hangarja

Demontaža kovinskih konstrukcij, zgradb, konstrukcij. Uporaba avtomobilov, plovil.

Najpreprostejši hangarji so okvirji. Okvirni hangarji so hrami, sestavljeni iz okvirja, obloženega s plastjo profiliranega lista, ki je medsebojno nadgrajen. Demontaža okvirja hangarja ni nič zapletena in se opravi v 3-4 dneh.

Demontaža kovinskega hangarja

Demontaža kovinskih konstrukcij

Demontaža kovinskih konstrukcij se nanaša na zapletene in zahtevne tehnološke procese. Razstavljanje in rušenje takšnih konstrukcij je pogosto povezano z delom na nestandardnih predmetih, na precejšnji višini ali v skritih pogojih. Za razliko od razstavljanja stavb, zgrajenih iz betona ali opeke, se lahko kovinske konstrukcije podrejajo sekundarnemu izkoriščanju ali učinkoviti odstranitvi. Zato je treba njihovo demontažo upoštevati glede na značilnosti konstrukcijskih elementov in povezovalnih vozlišč, nosilnosti konstrukcije in glavnega namena demontaže.

Zanesljivost garancije:

Demontaža kovinskih konstrukcij je glavna usmeritev našega podjetja. Izkušeno osebje in sodoben tehnološki park. Delo na višini in pod zemljo. Odrezali smo kovine. Strokovni pristop k vsakemu projektu. Naše podjetje vam ponuja: