Delovna knjiga za slikarstvo

Tehnologija 0 Comments
Delovna knjiga za slikarstvo

L. F. Frolova

Če še naprej uporabljate našo spletno stran, soglašate z obdelavo piškotkov, uporabniških podatkov (informacije o lokaciji, vrste OS in različice, vrsto in različico brskalnika, vrsto naprave in ločljivost zaslona, ​​vir, iz katerega je uporabnik prišel na spletno mesto, od katere strani ali oglaševanje, jezik operacijskega sistema in brskalnik, katere strani se odpre uporabnika in katere gumbe uporabnik klikne; ip-naslov), da bi upravljali spletno stran, izvajali ponovni zagon in izvajali statistične raziskave in ankete. Če ne želite obdelati vaših podatkov, zapustite spletno mesto.

DELOVNA MIZA O uspešnosti (samostojnega) izvenšolskega dela na "Tehnologiji slikarstva" Poklic: 01/08/08 Gospodar zaključnih gradbenih del "

Razvijalec: M.N.Tusinova – metodolog, učitelj posebnih disciplina GAPOU SO "ZhGK"

Opis

Opozarjamo vas na dejstvo, da je trg BizOrg.su samo za informativne namene in v nobenem primeru ni javna ponudba. Cena, navedena za storitev "Frolova L.F. Knjiga Tehnologija slikarstva dela. Delovni zvezek. 5. ed., Izbrisani "(119 UAH.) Ne sme biti končna cena storitve. Za več informacij o razpoložljivosti in stroških tega blaga in storitev se obrnite na predstavnike spletne trgovine podjetja Odyssey po telefonu ali e-poštnem naslovu.

Delovna knjiga za slikarstvo

Shranjevanje radijskih komponent in tehnične literature

Neodvisno delo študentov je namenjeno poglabljanju nastalega znanja in spretnosti. Neodvisno delo razvija razmišljanje, omogoča prepoznavanje vzročno-posledičnih odnosov v študijskem gradivu, reševanje teoretičnih in praktičnih problemov. Metodična navodila so sestavljena v skladu s programom poklicnega modula 05. "Slikar in mavec.

Delovna knjiga za slikarstvo

Delovni program o:
Delovni program strokovnega modula PM.05 Izvajanje dela v enem ali več poklicih delavcev, delovnih mest: opravljanje slikarskih del v poklicu 13450 Slikar

Delovni program strokovnega modula je bil razvit na podlagi zveznega državnega izobraževalnega standarda za specializacijo poklicnega izobraževanja 13450 Slikar v smislu obvladovanja glavne vrste poklicne dejavnosti (VAP):