Delo na tehnološkem polju

Zasnova 0 Comments
Delo na tehnološkem polju

Pismo za visoko strokovnost, prikazano v procesu oblikovanja in razvoja lastne učiteljske strani v okviru projekta "Infurok"

Vsako dekle ima veliko nakita: kroglice, zapestnice, verige in prstani. Vse to je treba nekje očistiti, urediti, da ne izgubijo in se skrivajo pred radovednimi očmi. Uporabite lahko preproste plastične ali kartonske škatle, vendar jih je bolje shraniti v škatle. Gospodinja bo z veseljem prevzela škatlo z roko. Poleg tega se bo dobro prilegal v notranjost moje sobe. Tak izdelek je lahko dober dar.

Delo na tehnološkem polju

Kreativni projekt o tehnologiji "Stash"

Oddaljene tečaje za učitelje – tečaje poklicne prekvalifikacije s 5,520 rub.;
– osvežitveni tečaji od 1.200 rubljev.
Prestižni dokumenti za certificiranje

Delo na tehnološkem polju

Kreativni projekt o tehnologiji "Kovčeg lesa"

Formulacija problemov V vsakem domu je gostiteljica, ki šivi, knits ali embroiderje. Veliko črtic in kroglic niti različnih barv in materialov, iz katerih so izdelani. Vse to je treba nekje očistiti, urediti, da ne izgubijo in se skrivajo pred radovednimi očmi. Uporabite lahko preproste plastične ali kartonske škatle, vendar bolje, lepše in prijetnejše, v škatlah. Gospodinja bo z veseljem prevzela škatlo z roko. In dobro se prilega notranjosti. In to je lahko dober dar za mamo. Namen: izdelava škatel iz lesa z zasnovo rezbarstva. Naloge: 1. Naredite risbo pravokotne škatle. 2. Razviti proizvodno tehnologijo. 3. Naredite delo. 4. Okrasite delo z rezbarijami

Delo na tehnološkem polju

Prenos:

Dimenzije Velikost navadne kovnice, ki ima obliko pravokotnega paralelepipeda, je naslednja: zgornja in spodnja ploskev sta 15 cm * 9 cm; stranski – 15 cm * 4,5 cm; spredaj in zadaj-9cm * 4,5cm. V = 15 * 9 * 4,5 = 607,5 (cm) kubično.

Delo na tehnološkem polju

Projekt "Stash"

Škornji so prišli k nam iz globokih stoletij, od skrivnostnih držav vzhoda. Od takrat se njihova zasnova ni bistveno spremenila, vendar so bili pri ustvarjanju uporabljeni novi materiali in sodobni mehanizmi, izboljšali so se proizvodni načrti. Vendar iz poljubnih gradiv ni bilo ustvarjenih polj, vsak ima svoje malo skrivnost.