Dekorativni kamen sami naredite brez oblike

Kako narediti 0 Comments
Dekorativni kamen sami naredite brez oblike

Umetni kamen sam to naredi. Ni težko!

Naravni kamen v dekoraciji stavb in notranjosti se uporablja že tisoče let. Vendar je zdaj ta material zelo drag. Vendar obstaja pot. Lahko izdelate umetni kamen z lastnimi rokami in bo skoraj enako naravni. Cena takšnega izdelka bo veliko nižja od naravne.

Dekorativni kamen sami naredite brez oblike

Izdelava dekorativnega kamna – opis dejanske izkušnje

Proizvodnja dekorativnega kamna je dobra poslovna ideja za majhno podjetje, ki ne zahteva velikih finančnih odhodkov in posebnih veščin.

Zaradi velike količine prostega časa in želje po pridobivanju novih izkušenj se je z moji prijatelji in jaz odločil, da preizkusimo to podjetje in organiziramo lastno proizvodnjo dekorativnega mavčnega kamna doma! Najprej najprej. Najprej napišite, kaj moramo odpreti ta posel:

Dekorativni kamen sami naredite brez oblike

Kako narediti umetni kamen z lastnimi rokami doma

Soočanje s kletjo v hiši, fasada in notranjih kamnitih zidov postaja vse bolj priljubljena. In to ni presenetljivo, saj takšna oblika ne le ščiti površino pred mehanskimi poškodbami in umazanijo, temveč postane tudi spektakularna dekoracija. Toda težava je v tem, da ima naravni kamen precejšnjo maso in ustvarja znatne dodatne obremenitve na zidnih konstrukcijah. Poleg tega je delo z njim precej težavno, stroški takšne dodelave pa so pogosto razlog za opustitev tega pristopa.

Kako narediti umetni kamen z lastnimi rokami

Naravni kamni so bili vedno najljubši material večine krajinskih oblikovalcev in primestnih lastnikov nepremičnin, ki želijo vrtni ploskvi bolj ekskluzivnost in slog. Vendar pa so naravni granit, peščenec, skrilavec ali lemezet, ki se najpogosteje uporabljajo za obloge, dragi in imajo veliko težo.

Zakaj?

Umetni kamen je znan že od nekdaj: običajna opečna in zamrznjena apnenčasta malta so tudi umetni kamni. Toda šele danes je umetni kamen prepoznan kot številka št. 1 za
notranja dekoracija in oblikovanje amaterskih pokrajin. Razlog – z uporabo sodobnih materialov in tehnologij lahko naredite umetni kamen z lastnimi rokami. Vsaj nekaj njegovih sort, ker Obstaja veliko vrst umetnega kamna.