Dekoracija parne sobe

Kako narediti 0 Comments
Dekoracija parne sobe

Zaključite parno kopel s svojimi rokami – kaj in kako najbolje okrasite strop, stene in tla?

Visokokakovosten zaključek parne kopeli ni le čudovit pogled in prijeten vonj iz svežega lesa, temveč tudi vzdržljivost konstrukcije. Dejansko je v pravi ruski kopeli parna, kot pravijo, taka, da je "čas, da visi sekiro", temperatura zraka pa lahko doseže do 120˚С. In ravno zaključuje parno sobo in ščiti njene stene od tako agresivnega vpliva, na eni strani, osebe iz opeklin ali alergij – na drugi strani.

Dekoracija parne sobe

Zaključite parno kopel v kopalnici

Parna kopel je najpomembnejša soba v kopalnici, ker brez kopalnice ni kopalnice. Tradicionalno, okoli te majhne sobe so dodatni prostori namenjeni za udobje, od katerih je lahko precej veliko: umivalnik, tuš kabina, soba za počitek, bazen itd. Za vsako savno sobo se lahko razvije edinstven in privlačen dizajn.

Dekoracija parne sobe

Parno sobo zaključite z lastnimi rokami

Za izdelavo parne sobe z lastnimi rokami je potreben poseben pristop, saj materiali, ki se uporabljajo za to, ne smejo vzdržati samo visoke vlažnosti, ampak tudi najvišje temperature. Poleg tega bi morala estetska zasnova prostora ustvariti posebno ugodno vzdušje, ki spodbuja psihološko olajšanje in telesno sprostitev.

Dekoracija parne sobe

Ogrevalni in prezračevalni sistemi

Kopel je lahko idealen kraj za sprostitev, tako za vso družino, kot tudi za mnoge prijatelje in znance, glavna stvar, pri čemer pozorno spremljate najmanjše nianse v svojem dogovoru. V tem članku bomo podrobno razložili, kako narediti notranjo dekoracijo parne sobe z lastnimi rokami, ko je preučeval teoretični del in zaporedje del.

Dekoracija parne sobe

Dokončanje parne kopeli v kadi: izbira materiala, montaža s fotografijami

V tej ruski kopeli mora biti parna soba, v kateri lahko izboljšate svoje zdravje in se fizično sprostite. Zato bi morala ta soba imeti lep pogled. Kadar uporabljate parno sobo, ima vedno najvišje temperature in visoko vlažnost zraka. Če ga uporabljate že vrsto let, morate skrbno pretehtati notranjo dekoracijo, ki bo zaščitila stene pred agresivnim vplivom in osebo – od alergij in opeklin.