Debelina opečne stene za moskvo

Debelina 0 Comments
Debelina opečne stene za moskvo

Kako izbrati debelino opečne stene?

Kar zadeva nosilne stene, je treba omeniti, da se v zmernih podnebjih običajno uporablja debelina od 2,0 do 2,5 opek. Ker opeka sam izvaja toploto precej dobro, potem se po gradnji priporoča dodatno segrevanje z uporabo, na primer, mineralne volne.

Debelina opečne stene za moskvo

Standardna dolžina opeke, širina in debelina

Eden najtrajnejših in trajnejših gradbenih materialov danes je opeka. In to je kljub dejstvu, da se gradbeni trg vsako leto posodablja z najnovejšimi tehnologijami, o katerih še nismo mogli niti sanjati. Opečne stene, najverjetneje, nikoli ne gredo iz mode, zahvaljujoč, samo, njeno moč in vzdržljivost, dokazano že več desetletij. In kakšna bi morala biti optimalna debelina opečne stene hiše? O tem in pogovorite še naprej.

Debelina opečne stene za moskvo

Kakšna mora biti debelina sten?

Ena od najpomembnejših faz oblikovanja hiše je izračun debeline stene. Očitno je ta indikator neposredno odvisen od uporabljenega materiala. Ta članek bo zagotovil približen izračun skupnih gradbenih materialov in regiji Moskve ter opis parametrov izračunavanja. Da bi bili ti izračuni koristni s praktičnega vidika, jih bomo naredili za določeno regijo – izračunajmo, kakšna bi bila debelina sten v Moskvi in ​​Moskovski regiji (pomembna za večino območij osrednje Rusije).

Debelina opečne stene za moskvo

Debelina opečnih sten pri gradnji hiše

Gradnja hiše je pomemben korak za vsako osebo. Zato je treba to vprašanje prevzeti s polno odgovornostjo in razmisliti o vseh podrobnostih. Najbolje je, da najdete dober izvajalec, ki bo povedal o vseh niansah gradnje, vam pomagal pri odločitvi o projektu in konstrukcijo pripeljal do njegovega logičnega zaključka.

Debelina opečne stene za moskvo

Debelina sten v opečni hiši

Opeka za gradnjo stavb, ki se uporabljajo več sto let. In tudi kljub številnim ostalim gradivom, do danes ni več pomemben od potrošnikov. In vse zahvaljujoč moči, ki je neločljivo povezana s tem materialom, bo v času nadaljnjega delovanja stena lahko vzdržala skoraj vsak tovor v obliki strehe, tal in stropov. In ravno debelina zidov hiše opeke, ki v glavnem vpliva na nosilnost celotne strukture kot celote.