Debelina betonske stropne kleti

Debelina 0 Comments

Kako narediti strop v kleti – tri možnosti

Tradicionalna klet je urejena tako, da so vsi njeni prostori pod nivojem tal. Ta zasnova ima številne prednosti: stabilno temperaturo skozi vse leto, prost prostor na mestu, sposobnost shranjevanja hrane. Prekrivanje kleti na tej lokaciji je na tleh ali rahlo višje.

Debelina betonske stropne kleti

Monolitna klet se prekriva.

Gradi se velika komunalna stavba s kletjo 6×4 metrov. Temelj blokov je pripravljen. Zdaj se morate prekrivati. Bolje, seveda, votlo-votle, vendar je problem v namestitvi – na vrhu plinovoda in žic.. Lahko je kupiti beton pripravljen poceni. In zdaj mislim – ali je možno izdelati opaž iz 50 mm plošč in hrastovih stojnic, variti armaturno mrežo in preliti beton. Ali bo oplaščen? Se bo prekrivalo s prazninami "topleje" (po vsem zraku v njih)? Kakšna debelina bi morala biti monolitno prekrivanje?

Debelina betonske stropne kleti

Kako narediti prekrivanje kleti?

Garaža ni samo prostor za parkiranje vozil in njeno popravilo. Lahko je opremljen z drugo koristno z vidika območja gospodinjstva – klet (ali trgovina z zelenjavo). Kako se klet prekriva z lastnimi rokami, bo to pogovor. Toda gradnja kleti v garaži se začne, tako kot katera koli stavba, z postavitvijo temeljev. Najprej najprej.

Debelina betonske stropne kleti

Kaj je mišljeno

Brez podeželja ne more narediti brez kleti. Navsezadnje je to najboljši način za ohranjanje žetve in različne ohranitve, poleg tega pa lahko shranite vrtna orodja in orodja. Toda, da bi ta struktura izpolnjevala vse potrebne zahteve in da bi bila pri tem udobna, je treba natančno določiti seznam gradbenih materialov. Prav tako je pomembno upoštevati tehnologijo namestitve stavbe. V tej zadevi bo članek po branju pripomogel k temu, da za izdelavo betonske kleti z lastnimi rokami ne bo težav.

Debelina betonske stropne kleti

Klet iz betona z lastnimi rokami. Plošče in loki

Prirobnični pas je nameščen vzdolž notranjega perimetra monolitne betonske kleti. Za izdelavo podpornih plošč uporabljamo ploščo s ščitniki, ki se prekrivajo. Poravnava in namestitev kovinskih vogalov bo veliko lažje. Naloga te naprave je zagotoviti enakomeren položaj do stropne linije.