Cestna dela

Gradnja 0 Comments
Cestna dela

Stephen King (pod psevdonimom Richarda Bachmana)

Da, Daws je končala smrt njenega sina, ki ga je zdravnik tako daleč in hladno napovedal v popolnoma navadnem tonu. In potem je občina odredila izpustitev svoje hiše, v kateri je minilo celo življenje moškega. In navsezadnje, tem ljudem ni mar za to, kako spreminjajo življenja drugih, jih odpeljejo od svojih domov, prekinjajo vzpostavljene stike in izgubljajo vse, kar je že več let dobičkonosno.

Cestna dela

Kdo je Burton George Daws?

Zgodba se odvija v majhnem ameriškem mestu, kjer se začne gradnja avtoceste. V zvezi s tem se je odločilo za rušenje stavb, v katerih so ljudje živeli in delali. Barton George Daws, ki se postopoma začne norčiti, trpi zaradi tega. Gradnja ceste mu odvzame delo, saj je bil perilo, kjer je delal, porušen. Poleg tega se sooča z izgubo strehe nad glavo, na katero je bil tako uporabljen. Daws namerno ni iskal novih prostorov za perilo in hišo, ker se ni želel odpovedati cesti. Žena Daws ni mogla stati in ga zapustila. Ponos, žalost za svojo preteklost in nepripravljenost, da bi se odrekli močnemu svetu, je Burton naredil grozljive stvari, ki jih ljudje v pravem umu ne bi pomislili.

Cestna dela

Več zanimivih knjig avtorja

Na tem vročem avgustovskem dnevu leta 1972 je bil avtobus za novičarske storitve parkiran v zahodni postaji, kjer se je končala avtocesta št. 784. Majhna množica se je zbrala okrog nagubane rammed platnene platforme. Tkanina je izgledala kot tanek trak mesa na okostju golih desk. Za platformo so na vrhu zaraščenega travnatega nasipa kabine za plačevanje cestnin in pred njim je bilo močvirno polje, ki se razteza do obrobja mesta.

Cestna dela

Cestna dela

Seznam del v okviru dogodka "Prednostni projekt Varne in kakovostne ceste" državnega programa Ruske federacije "Razvoj prometnega sistema" leta 2017

Cestna dela

Izdajatelj

Odlok odobrava standardne pogoje pogodb za izvedbo cestnih del, med katerimi je opredeljena pogodbena garancijska obveznost. To pomeni, da bodo morali vsi državni in občinski odjemalci vključiti tak pogoj v pogodbo, razložiti socialne aktiviste.