Ceresit cn 83 cena

Debelina 0 Comments
Ceresit cn 83 cena

Ceresit CN-83 (25 kg) Hitro utrjevanje mešanice (5-35 mm)

Zmes Ceresit CN 83 je zasnovana za popravilo trajnih, neformalnih betonov in cementnih peskovih temeljev znotraj in zunaj zgradb s debelino sloja od 5 do 35 mm. Uporablja se za popravilo estriha, estriha pod pobočjem, stopnišč, pristankov, ramp, robnikov. Površine Ceresit CN 83 so lahko barvane s posebnimi barvami za beton in služijo kot talne obloge.

Ceresit cn 83 cena

Področje uporabe

Lastnosti
hitro utrjevanje (tehnološko gibanje na površini je možno v 6 urah)
odporen proti zmernim mehanskim stresom
visoka oprijemljivost na osnovo
priročen in enostaven za uporabo
ekološko varen

Ceresit cn 83 cena

Popravilo za beton Ceresit CN 83 25 kg

Hitro utrjevanje mešanice Tserezit CH 83 (Ceresit CN 83) se uporablja za notranje in zunanje delo. Glavno področje uporabe mešanice je popravilo površin betona in cementa, medtem ko debelina sloja ne sme biti večja od 35 mm. Če podrobneje razmislimo o obsegu uporabe te hitro utrjene mešanice, moramo upoštevati tudi gradnjo estriha na temeljih betona in cementnih peskov (na primer pri ploščicah ali parketih), popravljalnih robnikov, stopnic in drugih izdelkov iz betona in armiranega betona.

Ceresit cn 83 cena

Mešajte za nujno popravilo betona (debelina sloja 5-35 mm), za polnjenje lukenj, velikih votlin, okvar in nepravilnosti z globino vsaj 5 mm na vodoravni in navpični osnovi.

POZIMAJO ZDA

Ceresit CT 83 Lepilo za penasto plastiko 25 kg Ceresite ST-83

Priprava temeljev se izvaja v skladu s SNiP 3.04.01-87 in DBN V.2.6-22-2001. Podnožje mora biti suho in trajno, brez vidnih poškodb. Preden pritrdite plošče iz polistirenske pene, je osnova očiščena iz prahu, umazanije, madežev olj in drugih snovi, ki zmanjšujejo oprijem rešitve na podlago. Vse krhke površine podlage je treba odstraniti in obdelati s podlago Ceresit CT 17. Neenakomernost podlage, opeke debeline nad 10 mm, razpoke je treba napolniti z malto Ceresit CT 29 ali Ceresit CT 83. Tla z visoko absorpcijo vode (higroskopnost) je treba napolniti s Ceresit CT 17 stojijo, dokler ni popolnoma suha (približno 4 ure).