Ceramsite blokira ceno dela

Gradnja 0 Comments
Ceramsite blokira ceno dela

Lahki agregatni bloki

Upoštevati je treba, da bodo stroški stenskih sten iz klišeja in betona spomladi in poleti višji kot v jeseni in pozimi, saj vreme postane ugodnejše, svetlobni dan pa se poveča, kar gradbenim delom omogoča, da traja več ur, pa tudi tokrat tradicionalno velja za najboljše pri gradbenih delih, zlasti zidanih zidnih blokov.

Ceramsite blokira ceno dela

Razširjeni bloki gline

Razširjeni bloki glinenih blokov ali bloki iz claydite-betona so porozni zidni bloki, izdelani s tako imenovanim volumetričnim stiskanjem in toplotno obdelavo betonske mešanice na osnovi ekspandirane gline. Osnova ekspandiranih gline blokov v glavnem sestavljajo ekspandirani glineni prod, voda, pesek in cement. Bloki, odvisno od razmerja, pridobijo različne lastnosti.

Zidne gline blokirajo v Kazanu

Danes se v Rusiji vse vrste gradbenih materialov vedno bolj uporabljajo za gradnjo klayditno-betonskih blokov. Njihova glavna sestavina – ekspandirana glina je narejena iz naravne gline. Poleg tega se cement in najpogostejši pesek uporabljajo za izdelavo takšnih blokov. Rezultat je okolju prijazen, toplega materiala, ki je prav tako poceni. Med drugimi prednostmi tega gradbenega materiala so: majhna teža, hitra in enostavna namestitev. Navsezadnje je gradnja sten iz tega materiala veliko hitrejša kot pri običajnih opekah.

Ceramsite blokira ceno dela

Gradnja klajidnih blokov

Naše spletno mesto vam bo pomagalo hitro najti zasebnega mojstra ali ekipe za izvedbo popravil. Samo prijavite se in v nekaj minutah boste prejeli ponudbe s ceno brezplačnih mojstrov, ki so pripravljeni izpolniti vaše naročilo.

Kupci, ki so si ogledali ta izdelek, so bili zainteresirani tudi

Ti vključujejo tako imenovane bloke iz claydite-betona. Za njih je značilna značilna kakovost pri oblikovanju, naknadni obdelavi in ​​delovanju. Ta material se ustvari na osnovi ekspandirane gline, ki znatno poveča moč blokov. Zaradi tega se težina končnega elementa zmanjša za 2,5 krat v primerjavi s podobnimi materiali, manjša obremenitev na temelju pa vam omogoča, da povečate višino stavbe ali razbremenite strukturo.