Cenik za popravilo karoserije

Stroški 0 Comments

Cene storitev

V naši harkovski avtomobilski storitvi se izvajajo varjenje in popravilo telesa različnih zahtevnosti za avtomobile domače in tuje proizvodnje. Cene za varjenje telesa so določene glede na obseg škode, kar je povsem logično. Žal se naše ceste še vedno zdravijo s kemikalijami, ki prispevajo k prezgodnjemu staranju avtomobilov. Prekomerna vlaga, nihanje temperature in pomanjkanje ustrezne oskrbe prav tako dodajajo lastnikom avtomobilov. Posledično imamo gnilobe, pragove in druge podrobnosti. Iz očitnih razlogov so kitajske in domače znamke v posebnem tveganem območju, čeprav nedavno objavljeni modeli znanih blagovnih znamk niso več enaki kot na primer v devetdesetih.

Cenik za popravilo karoserije

POPRAVILA TELESA CAR

Spoštovani kupci!

Cene so veljavne pod normalnim stanjem navojnih pritrdilnih elementov (matice, vijaki, vijaki, itd.), Običajno odvijte brez dodatnega ogrevanja in uporabite posebnosti. tekočine in sredstva.
Za avtomobile, starejše od 7 let, je uveden faktor 1,25.

Cenik za popravilo karoserije

Cenik za popravilo telesa in avtomobilsko slikarstvo

V tem delu spletnega mesta lahko podrobneje seznanite s cenami za servisiranje popravila telesa in barvanje avtomobila, odstranjevanje delov telesa in varjenje, pripravo avtomobilskih delov za lakiranje in barvanje drugih delov telesa.

Cenik za popravilo karoserije

Približne cene za popravilo odbijačev

Visoka kakovost in poceni popravila sprednjega odbijača – težko je najti izvajalca, še posebej, če je škoda resna ali je avto elitna. Za to nalogo zaupamo mojstri mreže telesnih postaj "Professional". Odpravili bodo tudi resne deformacije, zlome, razbitja delov, če ste bili v čelnem trčenju z drugim avtomobilom in popravili manjše škode v primeru, ko zapustite garažo, ni bila posebej uspešna.

Stroški obnovitve in barvanja avtomobila.

Slikarstvo, obrezovanje, poliranje, slikanje avtomobilov, slikanje odbijača, slikarstvo avtomobilov Kijev, lokalno slikarstvo, lokalno slikarstvo avto, lokalno slikarstvo avtomobile, slikanje avta, slikarstvo avtomobilov v Kijevu, popravilo odbijača, slikarstvo avtomobilov,