Cene panelnih hiš

Gradnja 0 Comments
Cene panelnih hiš

Panel House v Ukrajini

Izvedemo proizvodnjo in prodajo udobnih montažnih hiš "ključ v roke" v Dnepropetrovsk, Kijev, Zaporozhye, Harkov, Nikolaev, Poltava, Kherson, Kirovograd in druga mesta Ukrajine. Zagotavljamo ogrodje za najmanj 50 let, kar bo lastnike zadovoljilo z zanesljivostjo, toplino in udobjem.

Kako varno opravljati ožičenje v okvirju hiše: Blog

Želja kupca je povsem razumljiva – zgraditi visoko kakovostno kanadsko hišo, vendar za manj denarja. Pogosto se nam zdi, da se poceni izdelek na noben način ne razlikuje od dragega in zato tudi ne prinaša kakovosti.

Strošek enoposteljnih hiš:

Torej smo prišli do strehe. Kot del homecomplekt dobite truss sistem, letev, paro in hidro-pregrado. Izberete material strehe. Glede na vaše želje, se lahko odločite za kovinske ploščice, skodle, keramične ploščice in pvc membrane. Medtem ko okvir hiše gre, že veste, kaj bo strešni material. Za nakup materiala plačate predujem v višini 70% predvidenih stroškov. Preostalih 30% se izplača po zaključku dela. Pojem ureditve strehe je približno 14 dni, vendar se lahko pri projektih s kompleksno streho razlikuje.

Cene panelnih hiš

OKVIRNE HIŠE

Hiše iz okvirnih ščitov vsako leto pridobivajo veliko popularnost in ne potrebujejo več dodatnega oglaševanja, praktične, ergonomske in kar je najpomembnejše – so na voljo, za 70% zasebnega stanovanjskega skladišča Severne Amerike in Evrope se uporablja okvirna tehnologija.

Cene panelnih hiš

Kanadska tehnologija gradnje hiš hitreje prodrla na svetovni trg in je na njem prevzela vodilni položaj. Gradbene hiše, ki uporabljajo kanadsko tehnologijo, imajo veliko prednosti v primerjavi s klasičnimi opečnimi ali betonskimi hišami, prav tako pa jih večkrat presežejo toplotno odpornost, energetsko učinkovitost in lastnosti toplotne izolacije. Gradnja kanadskih hiš je postala priljubljena zaradi naraščajočega trga za proizvodnjo plošč CIP, plošč SIP – osnovnega materiala, iz katerega so zgrajene kanadske hiše. Kanadska hiša žuželskih plošč – je najprimernejša možnost za moderno gradnjo lesenih hiš.

Cene panelnih hiš

16. maj