Cena monolitne koče

Debelina 0 Comments

Monolitna gradnja hiš in zasebnih hiš

Vedno pogosteje se gradijo nove stavbe v Kijevu, ki uporabljajo tehnologijo monolitne konstrukcije. Posebnost te tehnologije je, da je hiša zgrajena iz ločenih konstrukcijskih betonskih elementov. Za njihovo izdelavo betonsko mešanico in dodatne komponente namestimo v opažu želene velikosti in oblike. Torej, ker je teža takšnih elementov dovolj velika, se izvajajo neposredno na gradbišču.

Cena monolitne koče

Malo o tehnologiji monolitne konstrukcije

Tehnologija monolitne konstrukcije je splošno znana po vsem svetu. V skladu s tem načelom gradijo stanovanjski nebotičniki in nebotičniki poslovnih centrov. V preteklosti je bila aktivna monolitna konstrukcija izvedena na seizmično nestabilnih območjih, saj so monolitne hiše v potresu vzdrževale težke obremenitve (do 8 točk) v potresu brez uničenja.

Cena monolitne koče

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je hitro pridobivajoča tehnologija za gradnjo stavb različnih arhitekturnih oblik armiranega betona. V središču te tehnologije za gradnjo hiš je uporaba armaturne kletke, zaradi česar se pogosto imenuje tehnologija okvirno-monolitne konstrukcije.

Cena monolitne koče

Cene za monolitni okvir.

Ta gradnja vključuje najprej gradnjo opažev, polaganje vseh potrebnih komunikacij in šele takrat gradnjo vlije z betonom. Debelina sten je lahko vsaka in odvisna od razdalje med bloki, pri čemer upošteva, kaj zagotavlja izbran projekt za gradnjo hiše. Zahvaljujoč tej tehnologiji se ustvari zelo trdna stena betona, ki je obkrožena s peno. Upoštevati je treba, da bloki pene niso razstavljeni in se uporabljajo kot toplotnoizolacijski material. Kot rezultat, ta tehnologija omogoča "ubiti dve ptici z enim kamenjem" – zgraditi stene in jih ogreti. To vam omogoča, da zgradite monolitno hišo v Harkovu in cena takšnih stanovanj vam bo v celoti zadovoljila.

Cena monolitne koče

Monolitska dela – cene

Podjetje Your House je specializirano za gradnjo trajnega, zanesljivega in udobnega stanovanja, ki izpolnjuje najvišje standarde kakovosti. Naše podjetje ponuja najboljše cene za gradnjo monolitnih hiš v Kijevu in Kijevu regiji.