Cena kovinskih zgradb

Gradnja 0 Comments

Zakaj BMZ

Želite odpreti ali razširiti svoje podjetje? Nameravamo ustvariti sodobne pogoje za proizvodnjo, skladiščenje izdelkov, trgovino, opravljanje storitev ali druge poslovne dejavnosti? V tem primeru bodo montažne zgradbe iz kovinskih konstrukcij pomagale obvladovati nalogo. Trajne, hermetične in zanesljive strukture ne zahtevajo velikih naložb in več stroškov dela. Montaža montažnih zgradb je hitra in enostavna, če delo zaupate profesionalcem.

Kiev Bud Reserve

Ponujamo vam že pripravljene projekte in cene za modularne zgradbe iz kovinskih konstrukcij. Vse standardne modele lahko spremenite glede na konfiguracijo, velikost ali postavitev stavbe.

Montažne zgradbe (BMZ)

Vsi zgoraj navedeni problemi podjetjem ne omogočajo rasti in samo poslabšanja položaja. To se zgodi zaradi dejstva, da mnogi kupci skušajo kupiti manj kakovostne materiale, privabiti neprofesionalne monterje in oblikovalce, nekateri celo poskušajo graditi samostojno in brez projekta, da bi prihranili 10-20% sredstev. Toda rezultat je obžalovanja vredna slika, ko pride do puščanja v stavbi, osnutkov, glodalcev z insekti in drugimi težavami, ki vodijo do nepredvidenih stroškov, kar je 2-3-krat več kot prej shranjeno. Te težave, kot so: poslabšanje videza, korozija in znatno povečanje stroškov ogrevanja, ni mogoče odpraviti brez popolne rekonstrukcije. To bo pripeljalo do začasne ustavitve poslovanja in dodatnih stroškov v višini 60-70% vrednosti celotne stavbe.

Predračunani kalkulator cen nepremičnin

Navedel bo primerjalni izračun stroškov zgradbe, ki bo prikazal približen znesek gradnje. Dejanski stroški se bodo nekoliko razlikovali, je določen v projektni in ocenjevalni dokumentaciji po posvetovanju s stranko.

Cena kovinskih zgradb

Montažne stavbe LLENTAB za vaše podjetje

Predizdelane stavbe so objekti, katerih gradnja traja kratek čas, v kratkem času pa lahko zgradbo že delujejo v celoti. Danes je težko najti vsaj eno ukrajinsko regijo, v kateri ni struktur, zgrajenih z uporabo tehnologije BMZ – ti modeli so tako priljubljeni zaradi svojih značilnosti: