Cena amortizerja na sprednji sistem

Namestitev 0 Comments

O fasadnem sistemu AMK

V moderni notranjosti postaja vse bolj priljubljena imitacija kamna in opeke. Obstaja veliko možnosti za uporabo takšne zasnove: kaminske površine, dnevne sobe, hodniki itd. Tehnologija sistema AMK bo omogočila uresničitev najzanimivejših oblikovalskih zamisli z minimalnimi stroški dela in finančnimi stroški. Lahka, preprostost in hitrost dela, estetski videz, naravna sestava sestavin, možnost uporabe na različnih površinah – vse to so prednosti sistema AMK. Obseg tega sistema je obsežen, saj je primeren za dekoriranje posameznih področij v notranjosti in za obnovitev napak v stenah.

Cena amortizerja na sprednji sistem

Najboljša prodaja

Na fasado katerekoli stavbe sta dve temeljni zahtevi: zaščita konstrukcije pred škodljivimi zunanjimi vplivi okolja in dekoriranje hiše, saj gre za fasado, ki v veliki meri določa arhitekturni slog zgradbe.

Cena amortizerja na sprednji sistem

AMK
FACADNI SISTEM

Fasadni sistem AMK je nov sodoben material za dekorativno dodelavo sten fasad hiš in objektov za različne namene. Veliko se uporablja tako v zunanji kot v notranjosti. Ustvarjena na osnovi marmorja in akrilnega lepila, ima odlično barvno stabilnost, vzdržljivost in visoko zmogljivost. Ta sistem močno poenostavlja zaključna dela, pomaga zmanjšati čas in stroške dokončanja dela, hkrati pa dobi odličen estetski videz! Namestitev AMK lahko izdelamo na pripravljeni površini iz materialov, kot so:
gazirani beton, penasti beton, penasta plastika, penasta plastika, OSB, trdna mineralna volna, suhomesnati, omet.

Cena amortizerja na sprednji sistem

Fasadni sistem AMK – rešitev za dodelavo hiš iz gaziranih betonskih blokov

AMK fasadni sistem je edinstvena rešitev za dodelavo hiš iz gaziranih betonskih blokov in ne le. Sergej Dhelaukhov je povedal o prednostih gradiva

AMK sprednji sistem v Novorossiysku

Nudimo vam nov izdelek, dekorativni in dekorativni material z že znanimi sestavnimi deli, kot so marmorni čipi in disperzija akrilne vode, ki so prisotni v marmorju in fleksibilnem kamnu. Fasadni sistem AMK, najboljša rešitev za dodelavo zgradb in objektov ter notranjost. Estetski videz z imitacijskimi opekami, "dagestanski kamen".