Car kit

Postavitev 0 Comments
Car kit

Poudarja, kdaj deli shpatlevanii in poliranje delov telesa

Na trgu izdelkov za popravilo avtomobilov najdemo poliestrska in epoksi-2-komponentna polnila (uporabljena s trdilcem). Preživetje njihove mešanice je omejeno. Poliester kiti se posušijo po 15-20 minutah po nanašanju in jih lahko brusimo. Epoksidne kite z utrjevalcem sušimo približno 30 minut pri +20.
V našem hitro tempu moderno življenje, uporabljamo izključno poliestrski "visokohitrostni" dvokomponentni kit.

Ročni avtomobilski kiti

Car kit

Puttying (avto) je avto precej obsežen postopek. Zelo pomembno je, da resno pristopimo k temu vprašanju, saj je prav ta stopnja popravila stroja, ki bo postala ključna: odvisna je od oblike telesa in kakovosti slikovnega sloja. Vsak lastnik avtomobila se sooča s potrebo po kiti avtomobilu, če je imela nesrečo, dobila vdolbine ali pa je samo rjavila na telesu.

Car kit

Kako se učiti kitove dele telesa s svojimi rokami

Car kit

Slikanje telesa le redko ne izravnava njenih površin. Postavitev avtomobila z lastnimi rokami je dober način, da bo vaš avto popolnoma gladek. Nato boste izvedeli, kakšen je postopek polnjenja stroja.

Car kit

Kiti: priprava, mešanje, nanašanje, sušenje

Med vsemi obstoječimi materiali za popravila avtomobilov je kita morda najbolj sumljiva. Nekateri popravljavci menijo, da je to najbolj zanesljivo sredstvo za pokrivanje ruševin in jih skoraj vselej naložiti kot lopato. Videl, kako odletijo kosi? Občutek gnusa za kit? Vendar pa ni nič narobe s tem izdelkom, če ga pravilno uporabljate in za svoj namen.

Car kit

Priprava avtomobila

Vsak lastnik avtomobila želi avto vedno videti kot nov. Med delovanjem pa se pojavijo praske in vdolbine. To se zgodi zaradi neuspešnega parkiranja, trčenja z drugim vozilom ali katerega koli predmeta, pa tudi zaradi kamnov, ki plujejo pod kolesi. Težko se je izogniti neželenim dejavnikom in nihče ni zavarovan pred nesrečo. Zato je koristno vedeti, kako zasukati avto, da bi telo spet izgledalo pravilno. Seveda lahko avto poveste na mojstra, vendar bo veliko ceneje držati kit z lastnimi rokami.