Bulk floor 3d naredi sami

Tehnologija 0 Comments
Bulk floor 3d naredi sami

DIY samonivelirna 3D tla v 6 korakih: pregled tehnoloških del

Dobesedno pred dvajsetimi leti je edini način, kako nenavaden tloris dekor je uporaba metoda chintz. V tem primeru je tkanina preprosto položena na tla in napolnjena z lakom – izkazalo se je lepo in nenavadno. Sčasoma so tako elegantno tla, kot linolej in laminat, popolnoma iztegnili "dragocene ideje šabašnikov" in priložnost za ustvarjanje nekaj ekskluzivnega je bila pozabljena dolgo. Toda sodobni proizvajalci so idejo zamenjali, vendar le s svojimi dokazanimi gradbenimi materiali in drugo opremo.

Bulk floor 3d naredi sami

Samonivelirna 3D tla naredijo sami

Mnogi lastniki zasebnih stanovanj niso naklonjeni ustvarjanju 3D nadstropij, kako jih narediti samostojno, praktično vsi domo ali lastniki stanovanj so zainteresirani. Videoposnetek v tem primeru bo odličen pomočnik, da bi razumel, kako bi lahko samo-nivelirno tla z lastnimi rokami.

Bulk floor 3d naredi sami

Samonivelirni 3D nadstropji: skrivnosti in tehnologija

Moderna popravila je nemogoča brez ustreznega zasnove tal. In željo, da bi oblikovne rešitve za dom izboljšanje ali urad je nepredstavljivo brez skrbno pozornost do tega dela prostora. Današnje gradbene tehnologije in materiali nam omogočajo, da naredimo ne samo zanesljivo in funkcionalno nadstropje, ampak tudi izvirno, privlačno in ustreza splošni slogovni usmeritvi prostora. Ponujamo vam majhen vodnik o tem, kako izdelati 3D nivojska tla.

Bulk floor 3d naredi sami

DIY 3D tla – korak za korakom navodila

Pozdravljeni, želim samorazlivati ​​tla na površini 105 kvadratnih metrov. Ni izkušenj, hočem tudi sliko. Gledal sem videoposnetek na internetu, zdi se mi, da ni nič zapletenega, zdaj pa je to samo neizkušenost. Kje naročiti te slike? Katere družbe v razsutem stanju boste svetovali, tako da cena ne bo prestrašena?

Bulk floor 3d naredi sami

Bulk 3d tla naredite sami

Vse pravice do informacij in besedil, objavljenih na tem viru, pripadajo njihovim avtorjem in so zaščitene z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.
Prepovedano je polno kopiranje materialov s spletnega mesta! Z delnim citatom je hiperpovezava na tutknow.ru obvezna in ni zaprta za indeksiranje.