Brušenje betonskih sten z mlinom

Stroški 0 Comments
Brušenje betonskih sten z mlinom

Betonsko brušenje

Sodobne tehnologije za mletje različnih vrst betona omogočajo, da je vsak izdelek spektakularen in izboljša estetski videz. V tem primeru se stroški skrbi za njega znatno zmanjšajo. Poleg tega se izboljša učinkovitost estriha, kot so odpornost na težki promet, civilna in vojaška vozila.

Brušenje betonskih sten z mlinom

Pristojno brušenje betonske mlinice

Podi iz betona in tal z uporabo sodobnih tehnologij so postali vse bolj priljubljeni v zadnjih letih. Visokokakovostno brušenje betonske talne brusilke daje tlepe spektakularno in praktično. Po tem, za tla ni potrebno veliko časa in denarja, zato ni potrebe po občasnem obnavljanju tal. Sodoben videz tega nadstropja je primeren za vsak notranji dizajn in se uporablja tudi na zunanjih odprtih prostorih. Betonirana betonska tla so vodoodporna in odporna na agresivne kemične napade, intenzivno izpostavljenost prometu in težki opremi.

Brušenje betonskih sten z mlinom

Kako in kaj mleti konkretno

Končna stopnja pred barvanjem betonskih tal je njihovo visoko kakovostno brušenje. Ne samo, da površino daje očarljivo gladkost, ampak tudi ščiti pred videzom med delovanjem škodljivega prahu in podaljša obstojnost betonskega dna. Za opravljanje takšnega dela potrebujete posebne brusilne stroje, ali pa lahko uporabite vsakdanje zdravje in za ta namen uporabite navadne brusilnike. Toda najpomembnejša stvar v obeh variantah je visokokakovostna mletja za beton, ki je pravilno izbrana glede na situacijo.

Brušenje betonskih sten z mlinom

Brušenje betona: tla, stene in strop

S peskanjem lahko izravnate betonsko površino in ji dajte hrapavost, potrebno za nanašanje različnih dekorativnih in zaščitnih premazov. Na primer, brušeno betonsko tla je idealna podlaga za parket, laminat ali ploščico.

Brušenje betonskih sten z mlinom

Brušenje betona z mlinom: metode, izbira orodja, predhodni ukrepi. Uporaba brusilk

Preden končate tla z zaključnim premazom, se prepričajte, da je betonska površina ravna. Eden od načinov za to je, da mlinček zmešamo s posebnim krogom, nameščenim na njem. Običajno se ta postopek izvaja pred odstranitvijo prahu, nanašanjem impregnacije, lakov in barv.